Create , MAC, PC, PS3, X360

LittleBigPlanet Electronic Arts módra - a Create-ben a kreativitásunkat bevetve kell feladatokat megoldanunk.
1318695834

Bezárná az EA a Harry Potter-játékok fejlesztőit

Jelenleg tárgyalások folynak, semmi sem biztos egyelőre, de állítólag az Electronic Arts meghúzná a nadrágszíjat a brit stúdióinál, aminek az lenne az egyik legfontosabb következménye, hogy a két csapat közül a Bright Light brigádot bezárná - ezzel csak a Criteriont foglalkoztatná az országban a kiadó.
1290977232

Create teszt

Láncreakció. Egy folyamatot magától fenntartó, nagy sebességű, egymást követő események sorozata. A magyar értelmező kéziszótár definíciója pontos és velős, gyakorlatilag egy mondatban leírja, hogy miről szól az Electronic Arts idén novemberben megjelent új játéka, a Create.
1289812360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az üzletek egyre inkább kezdenek ráhangolódni a karácsonyra, és a játékkiadók szintúgy: mi sem jelzi ezt jobban, minthogy az ünnepek - sőt úgy általában a december - közeledtével egyre inkább gyarapodik az értékelhetetlen casual játékok mennyisége - sebaj, azért jó címekből is akad bőven!
1280819520

Create - LittleBigPlanet Electronic Arts módra?

A Hasbro-játékokat is jegyző Bright Light stúdió hegeszti az Electronic Arts legújabb játékát, a játékos képzelőerejére hagyatkozó, fejtörőkkel teli Create-et.