Ratchet & Clank: All 4 One

PlayStation 3

Akció
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Insomniac
Folytatódik a Ratchet & Clank: az új részben akár négyen is nyomulhatunk együtt, kooperatív módban. Harcra fel!
Értékelés: 8.0

Egy új jelenet a Ratchet & Clank-moziból

A hónap végén debütál a mozikban a Ratchet & Clank-mozifilm, most pedig azt a jelenetet nézhetjük meg az Insomniac jóvoltából, amelyben a két hős elsőként találkozik egymással. Ez egy csodálatos barátság kezdete.

Stallone is szinkronizál a Ratchet & Clank-filmben

Ha minden jól megy, idén nyáron kerül mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film, és ez a Sony kommunikációján is érezteti a hatását: újabb részleteket tudtunk meg az adaptációról.

Jövőre jön az újragondolt Ratchet & Clank

Az Insomniac Games a Twitteren megerősítette, valamikor jövőre mutatkozik be az idei E3-on bejelentett vadonatúj Ratchet & Clank-játék, ami a készítők elmondása szerint nem egy újabb remake lesz.

Részletek a Ratchet & Clank-filmről

Tavaly áprilisban jelentették be a Ratchet & Clank-mozifilmet, ám a Sony jóvoltából most új látnivalókra és infókra tettünk szerint. Minden jel szerint egy eredettörténettel lesz dolgunk, amely nagy kanállal merít az első videojátékból.

E3 2014: Új Ratchet & Clank-játék készül

A Ratchet & Clank is szóba került a tegnapi Sony sajtótájékoztatón. Nem is akárhogyan! Nem csak, hogy folytatást kap a játék, de ugye egy animációs film is készül, melyre úgy tűnik, már jövő év elején meg is vehetjük a jegyet.

2015-ben jön a Ratchet & Clank-mozifilm

Végre egy olyan filmadaptáció, amelyből lesz is valami! Hivatalosan is megerősítették, hogy 2015-ben kerül a mozikba a Ratchet & Clank alapján készülő animációs film. Már egy teaserrel is szolgálhatunk.

Ratchet & Clank - az Insomniac folytatná

Noha az Insomniac egy darabig biztosan nem fejleszt Ratchet & Clanket, természetesen a sorozatot nem kell temetni. A fejlesztőcég vezérigazgatója maga mondta el, hogy a jövőben is folytatnák "kísérletezést" vele.

Csúszik a The Ratchet & Clank Trilogy megjelenése

Az Insomniac Games megerősítette, hogy mégsem lát júniusban napvilágot a The Ratchet & Clank gyűjtemény. Az első három PS2-es epizód felújított változatát tartalmazó csomagot még tovább kell polírozni, s eme folyamat ősznél előbb nem ér véget. Érdemes várni rá.

Kollekció készül a Ratchet & Clankből is?

Megint az Amazon francia részlege szivárogtatott, az áruház weboldala szerint még májusban boltokba kerülhet az HD kollekció, ami a Ratchet & Clank-széria klasszikus darabjait tartalmazná. A rajongók régóta várják, hogy a Sony gatyába rázza a széria PS2-es epizódjait, úgy tűnik, nem hiába.

Friss látnivalókon a Ratchet & Clank: All 4 One

Közeleg az Insomniac kooperatív mókára kihegyezett játékának, a Ratchet & Clank: All 4 One megjelenésének időpontja, mely e hét pénteken lesz esedékes. Ennek örömére egy raklap kedvcsináló futott be hozzánk, két új videó és egy rakat pazar képlopat. Rajongók előre!

Ratchet & Clank: All 4 One - terítéken a co-op

Jövő héten érkezik a legújabb Ratchet & Clank, köztudott tény, hogy a következő rész legfontosabb erénye a négyfős kooperatív mód lesz. Bár a játék lényege ez, eddig kevés olyan trailert kaptunk, ahol a szerkesztők kifejezetten a cím ezen részére mentek volna rá - ne izguljunk, most itt van egy!

Ratchet & Clank: All 4 One - harc Octomoth ellen

Az Insomniac kidobta az utolsó trailerek egyikét a Ratchet & Clank: All 4 One-ból, mely egy masszív főellenséggel való csatába enged betekintést. A bemutatott pálya kellően dinamikus, apró szigetdarabok úsznak a levegőben - minden taktikai érzékünkre szükségünk van a győzelemhez.

Bossharc a Ratchet & Clank új trailerében

Megérkezett a Ratchet & Clank: All 4 One legújabb előzetese, ma sem maradunk izgalmak nélkül, annyi szent. A trailer az egyik főellenfelet, méghozzá a Z'Grute nevet viselő szörnyeteget mutatja be, amint Godzilla módjára pusztít Luminopolis városában. Csekkoljátok azonnal!
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

Ratchet & Clank: All 4 One - traileren a single

A kissé unalmas fegyverbemutató előzetesek után a vérbeli egyjátékos élmény bemutatását tűzte ki célul a Ratchet & Clank: All 4 One legújabb kedvcsinálója. Ugyan az Insomniac jelenleg dülledt halántékkal lesi a Resistance 3 fogadtatását, most már teljes erőbedobással hegeszthetik eme produktumot.
  • Írta: zoenn
  • 4 komment

Újra fegyverekkel hadonászik Ratchet & Clank

Úgy néz ki, hogy az Insomniac sosem unja meg, hogy bemutassa nekünk az újabbnál újabb elmeroggyant fegyvereket, melyekkel Ratchet és brigádja igyekszik rendet tenni a szembejövők között. Ami egyébként szerencse, mert még mi sem unjuk, sőt, épp ellenkezőleg.

Ratchet & Clank: All 4 One - trailer a fegyverekről

Nagy visszatérő lesz idén a Ratchet & Clank, melyben a mesebeli, eszement univerzum minden lényeges hőse játszható karakter lesz a rajongók legnagyobb örömére. Az új előzetesben kedvenceink fegyvereit csodálhatjuk meg akció közben - nem csak hogy pofásak, de még használhatóak is.

Fegyverekkel fenyeget az új Ratchet & Clank

Idén végre visszatér minden idők egyik legjobb és legviccesebb duója, Ratchet és Clank, hogy kissé rendbe tegye az elkanászodott földönkívülieket. A sorozatban először négyfős kooperatív kap helyet, de a most megjelent előzetesben inkább a fegyvereken van a hangsúly.

E3 2011: Holnap jelentik be az Insomniac új játékát

Holnap végre lehull a lepel a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatot is jegyző Insomniac legújabb játékáról, ám apró érdekesség, hogy a bemutatóra nem a Sony, hanem az Electronic Arts konferenciáján kerül majd sor, és nem PlayStation-exkluzív, hanem multiplatform címre számíthatunk.

Megvan a Ratchet & Clank: All 4 One dátuma

A hivatalos PlayStation Blog bejelentése szerint október közepén jelenik meg a Ratchet & Clank-univerzum teljes népességét felvonultató játék. A leleményes előrendelők - kiskereskedőktől függően - számos extrára számíthatnak a boltokba kerülés napján. Co-op imádók előnyben!

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.