Sine Mora

Xbox 360, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Lövöldözõs
Kiadó: Digital Reality, Fejlesztő: Grasshopper
Magyarokkal szövetkezik a Killer7 és a No More Heroes alkotója: Suda 51 legújabb oldalnézetes akciójátékát a Digital Reality adta ki.
Értékelés: 8.0

Íme, a Games with Gold júniusi játékai

Lerántotta a leplet a Microsoft a Games with Gold júniusi játékairól. A felhozatal ezúttal inkább a különlegességek kedvelőinek a tetszését fogja jobban elnyerni, mintsem azokét, akik tripla A-s címekre számítottak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több finomságot is hozott a lehűlés, már ami a játékmegjelenéseket illeti. Össze is szedtük nektek egy szép listába, hogy mi minden közül szemezgethettek majd a következő napokban!

Augusztus 8-án jön a Sine Mora Ex

Az annak idején, a magyar Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közös szerelemgyerekeként megjelent Sine Mora most egy felújított változattal tér vissza az összes főbb platformon.

Júliusban csobban be a Splatoon 2

Tegnap lezajlott a legfrissebb Nintendo Direct, ahol a kiotói konzolgyártó egy sor új látnivalóval kedveskedett a legújabb játékairól. Néhány fontos dátumról is lehullt a lepel - köztük a Spatoon 2-éről és az Armséról. Összefoglalónk következik.

Érkezik a Sine Mora EX

Felújított és kibővített változat készül a Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közös fejlesztéséből, a Sine Morából. A cím PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, de a PC-sek is megkapják az új kiadást.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

A Nordic Gameshez került az Imperium Galactica

Ugyan két és fél évvel ezelőtt még hivatalos közleményben cáfolta a Digital Reality, hogy bezárnának, azóta viszont szépen csendben lehúzta a rolót a stúdió. Örökségüket a Nordic Games viszi majd tovább.

Új Humble-akció indult, csapj le rá!

Miközben javában dübörög az androidos Humble Bundle akció, a Humble Weekly Sale keretei között különböző Kalypso-játékokhoz, köztük két Digital Reality-projekthez férhettek hozzá.

Mégsem szűnik meg a Digital Reality

A korábbi hírekkel ellentétben nem zárt be a Digital Reality, és a cég mögött álló Docler is kitart, a csapat közleménye szerint "csak" az új Imperium Galactica fejlesztését állították le.

Bezárt a Digital Reality

Vigasztalhatatlanok vagyunk: egy újabb nagy múltra visszatekintő magyar játékfejlesztő cég szűnt meg a napokban, amely olyan klasszikusokkal kedveskedett nekünk, mint az Imperium Galactica és a Sine Mora.

Megvették a Grasshopper Manufacture-t is

Suda 51 stúdiója, a Grasshopper Manufacture is új gazdára lelt a napokban, a Ragnarok Online és a Dragon Saga kiadója, GungHo Group bejelentette, hogy felvásárolta a fejlesztőcéget.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.

Sine Mora - előzetes a PSN-es starthoz

PC és Xbox Live után hamarosan PS3-ra és Vitára is megjelenik a magyar Digital Reality shoot 'em upja, a bitang jól sikerült Sine Mora. Aki nem tudná: a játék címe latinul "késedelem nélkülit" jelent, s így reméljük, hogy a Sony platformjain sem kell számolnunk csúszással. Itt a debüthöz kötött videó.

Jövő héten jön PC-re a Sine Mora

A Grasshopper Manufacture és a magyar illetőségű Digital Reality koprodukciója a jövő héten PC-re is megjelenik, ráadásul még szebb látványt ígér, mint a tavasszal bemutatkozott Xbox 360-as verzió. A hír apropóján 16 új screenshot landolt a galériánkban.

Sine Mora - launch trailer és az első 10 perc

Tegnap jelent meg a magyar Digital Reality és a japán Grasshopper Manufacture közös játéka, az oldalnézetes, dieselpunk Sine Mora. Mindig örömteli egy hazai vonatkozású alkotásról beszámolni, így a minimum az, hogy megnézed az új kedvcsinálókat és elgondolkodsz a vásárláson.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.

Újra mozgásban a Sine Mora

Múlt héten megtudtuk a Sine Mora végleges megjelenési dátumát, mára pedig egy új trailerre is rátehettük a kezünket, amit a játék árcédulájával együtt osztottak meg velünk a fejlesztők. A Digital Reality és a Grasshopper Manufacture közreműködésében készülő program 1200 Microsoft Pontot kóstál majd.

Március végén jön a Sine Mora

A hazai Digital Reality érdekes módját választotta a Sine Mora megjelenési dátumának közlésére: egy találgatós versenyt hirdetett a játék Facebook-oldalán, aki elsőnek eltalálta az időpontot, apró ajándékot nyert. A Grasshopper Manufacture-ral közösen készített cím márciusban landol.

Brutális nehézséggel jön a Sine Mora is

Úgy látszik, a fejlesztők kezdenek visszatalálni a hőskorban tapasztalható kihíváshoz, mely elsősorban a régi címekre volt jellemző. Azt már tudjuk, hogy a BioShock Infinite is kap majd hardcore-módot, de a magyar Digital Reality játékában is bekapcsolhatjuk az Insane nehézséget.

TGS 2011: Újabb Sine Mora kedvcsináló érkezett

Egy találós kérdést szeretnénk feltenni: melyik a legjapánabb magyar illetőségű játék? Senki többet? Természetesen a Sine Moráról van szó, melyet a Grasshopper Manufacture készít, de nagy szeletet vállalnak a munkálatok során hazánk fiai, a Digital Reality srácai is. Új videónk is van már.
  • Írta: zoenn
  • 5 komment