Infernal

Akció
Kiadó: Playlogic, Fejlesztő: Metropolis Team
Korábban Diabolique: License to Sin néven ismert, képregény alapján készített izgalmas akciójáték.
Értékelés: 7.6

Csődvédelmet kért a Playlogic

A tavaly megjelent Fairytale Fights fejlesztője és kiadója csődvédelmet kért a napokban - a pletykák szerint a német Koch Media is közrejátszott a cég tönkrevágásában.

GDC 2009: Xbox 360-ra is megjelenik az Infernal

A Metropolis Software által fejlesztett Infernal vegyes fogadtatásnak örvendhetett, ám a fejlesztők úgy gondolták, hogy bepróbálkoznak az Xbox 360 platformon is.

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Hétfői bazi nagy galériafrissítés

Február utolsó nagy galériafrissítése rengeteg látnivalóval vár Titeket: érkeztek új God of War II, Hour of Victory, Test Drive Unlimited és War Front képek is többek között.

Február 23-án kerül boltokba az Infernal

Február 23-án kerül boltokba a korábban Diabolique: License to Sin néven ismert Infernal - tudtuk meg a fejlesztő Metropolis Software csapatától...

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

220 fincsi új screenshot a galériában

Van itt minden földi jóság! Advanced Warfighter 2, C&C3, Crysis, Infernal, Jericho, Mass Effect, Oblivion, Prince of Persia, Sims, STALKER és még sorolhatnánk!

Végre tölthető az Infernal demója!

Már elvonási tüneteink voltak. Hetek óta nem jelent meg semmi normális játék, a Battlestations-t leszámítva pedig még csak egy valamire való demó se - egészen eddig!

Több mint 350 friss kép került galériánkba

Több mint 350 új képet sikerült feltöltenünk galériánkba a mai napon: Bioshock, Cellfactor, Command & Conquer és még sok más finomság várja az érdeklődőket.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Infernal website a pokolból

A Playlogic nemrég fellőtte az Infernal hivatalos weboldalát: a honlapon rengeteg érdekesség olvasható többek között a játék sztorijáról, fícsöreiről és szereplőiről...

Több, mint kétszáz reggeli screenshot!

Induljon sok-sok friss képpel a mai nap - gondoltam, s így összeszedtem Nektek az elmúlt napok legütősebb képeit kivétel nélkül! A felhozatalért erre tessék...

E3 2006: Az utolsó tizenhárom E3-trailer!

Tegnap véget ért az idei E3, azonban az utolsó videók még csak most érkeztek meg. Mi nyomban fel is töltöttük őket szerverünkre, csekkoljátok a felhozatalt!

E3 2006: Két újabb line-upról informálódtunk!

Most érkezett meg a THQ, valamint a Playlogic azon listája, melyen az idei E3-on prezentálandó játékok szerepelnek. A részletekért erre tessék...

180 friss kép galériánkban!

Újabb adag kép érkezett galériánkba: megtekinthettek pár elképesztő shotot a Brothers in Arms 3-ról és az Enemy Territoryról többek között...

Infernal lett a Diabolique-ból

A korábban Diabolique: License to Sin néven ismert akciójáték új címet kapott a Playlogic-tól. A kiadó döntése alapján a project neve mostantól Infernal.

Diabolique képek