DeathSpank: Thongs of Virtue PS3, X360

Folytatódik a DeathSpank! Az új részt párhuzamosan fejlesztették az eredeti játékkal, ezért komolyabb javításokra nem számítsunk, persze nem mintha erre szükség lenne.
1286107713

DeathSpank: Thongs of Virtue teszt

Alig két hónapja, hogy megismerhettük Halálfenekelőt, mint a tökéletes hőst, és már itt is van a folytatás, ami jelen esetben szó szerint értendő, ugyanis ez nem a második rész kérem szépen, hanem amolyan második felvonás. De mi mást is vártunk egy olyan zseniális elmétől, mint Ron Gilbert...
1285694451

Ron Gilbert és Tim Schafer újra együtt dolgoznak

Húsz év után újra összeállt a Monkey Island-csapat kétharmada. Ron Gilbert már hónapok óta Tim Schafer csapatának az irodájában lébecolt, de csak most találták ki, hogy ideje lenne újra együtt dolgozni. Elvileg Gilbert egy régi ötlete kerül megvalósításra, s bár nem tudunk róla semmit, zseniális darab lesz, az tuti!
1284964194

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egészen kellemes hétnek nézünk elébe, igaz, jó szívvel csak a HD-konzolok tulajdonosainak tudunk játékot ajánlani. Persze ez nem azt jelenti, hogy más platformokon nem lesz megjelenés: ha szereted a party-játékokat és a japán szerepjátékokat, te is találhatsz kedvedre való programot.
1282726601

EA: A fejlesztési költségek "már tetőztek"

Az EA Partners vezére szerint a játékok költségvetése már fordított arányba indult, el, tehát nem lesz általános a 100 millió dollárt is meghaladó csúcsfejlesztések születése. Sőt, inkább az olcsóságot és a minőséget helyezik előtérbe.
1282585618

Készül a DeathSpank folytatása

Alig jelent meg a DeathSpank, a játékot készítő Hothead Games bejelentette a folytatását: mint kiderült, a Thongs of Virtue alcímet viselő részt párhuzamosan fejlesztették az eredeti programmal, ezért már nem is kell rá sokat várni - szeptemberben jöhet a megjelenés!