The Sims 3: Padlógáz Cuccok MAC, PC

Továbbra is záporoznak a Sims-kiegészítők, mi már nem is lepődünk meg. Vagyis de: az új Cuccok adalékban ugyanis új verdák várják a játékosokat, amire már mi is kíváncsiak lennénk, ha szimszeznénk. De nem szimszezünk.
1312479025

Fejlesztői naplót kapott a The Sims Social

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy kedvenc simjeink nem hódítják meg a legnépszerűbb közösségi oldalt, a Facebookot? Pedig így lesz, ahogy azt már az E3-on bejelentette az Electronic Arts. A recept ugyanaz, mint a dobozos változatoké: barátkozás, gügyögés és szocializálódás mindenek felett.
1285932894

Múzeumba kerülnek Will Wright jegyzetei

Egy videojátékokra szakosodott múzeumban fogják kiállítani Will Wright kilenc jegyzettömbjét. A füzetek játékos szemmel felbecsülhetetlen értékűek, olyan játékok vázlatai és tervei találhatók meg benne, mint a The Sims, a SimCity 2000 vagy a Spore. Hiába, még a legnagyobbak sem tudnak mindent fejben tartani.
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.