Blood Drive PS3, X360

Új zombihentelős autós játékon dolgozik az Activision: a Blood Drive nyomott áron jelenik majd meg PS3-ra és Xbox 360-ra.
1292879208

Blood Drive teszt

Falra tudunk mászni a be nem tartott ígéretektől. Pedig nincs mese, olykor még a bombabiztosnak hitt sikercímek folytatásával sem próbálkoznak be a jogok birtoklói. Carmageddon 4 még mindig nincs, helyette van Blood Drive. A recept egyszerű: agyvelődarabkák a szélvédőn, kasztni törik, tombol a rock’n roll, de a felszín alatt semmi.
1288618779

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő hét nap kevésbé lesz izgalmas, mint a korábbi hetek, mert bár megjelenésből lesz bőven, a mezőny jelentősen hígabb, mint eddig. Nem baj, titokban már úgyis a jövő hétre készülünk, hiszen november 10-én jelenik meg a Kinect és lesz hozzá sok új játék is.
1288594242

Blood Drive - a zombik már a spájzban vannak

A Sidhe Interactive új, véres-trancsírozós állatsága megérett a megjelenésre, a cél az, hogy fékevesztett száguldásba küzdjünk az apokalipszis-sújtotta világban, ahol a zombik hordái törnek a megmaradt túlélőkre. Szerencsére járművünk volánja mögött az iramot mi diktáljuk.
1285750846

Blood Drive - itt az első őrült videó

Jófajta és berögzült Carmageddonos élményeket előszedhetjük agyunk porosodó sejtjeiből, hiszen a Blood Drive nem kínál mást, mint vért, zombikat és száguldást. Az Activision elő is rukkolt a játék debüt trailerjével, melynek hangulata olyan, amit elvárunk egy ilyen stílusú, őrült játéktól.
1284303244

Zombihentelős autós játékon dolgozik az Activision

Az autós akciójátékoknál a Twisted Metal viszi a prímet, de amíg a Sony és David Jaffe az újgenerációs részt fejleszti, az Activision is bepróbálkozik a piacon, mégpedig a Blood Drive-val. A játék jó véres lesz, megölhetünk benne egy csomót zombit, és verdák is lesznek dögivel.