Ninja Gaiden 3

PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Kardozós
Kiadó: Tecmo Koei, Fejlesztő: Team Ninja
Először készített Ninja Gaiden-játékot a Team Ninja azóta, hogy a sorozat atyja, Tomonobu Itagaki elhagyta a csapatot.
Értékelés: 7.0

Ninja Gaiden-kollekció - Ryu Hayabusa akcióban

Érkezett egy új előzetes a nyáron megjelenő Ninja Gaiden: Master Collectionhöz, amelyben az akció kapja a főszerepet: Ryu Hayabusa változatos formában szeleteli az ellenfeleit, miközben néhány látványosabb kunsztot is elsüt.

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.

Közeleg a PS4-es Ninja Gaiden Trilogy?

Egy hongkongi oldalra került fel, majd tűnt is el a Ninja Gaiden Trilogy nevű gyűjtemény adatlapja, amely szerint Ryu Hayabusa három kalandját jövőre PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is gyűrhetjük.
  • Írta: gorien
  • 4 komment

Terítéken a Games with Gold októberi címei

Az október amúgy is a rémisztgetésről szól, úgyhogy részben ehhez illeszkedik a Friday the 13th: The Game-mel a Games with Gold-játékok e havi felhozatala. Ráadásként örülhetnek még az önjelölt nindzsák is.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Frissítve: Valami készülődik, jön az új Ninja Gaiden?

A sorozat zeneszerzője szerint új Ninja Gaiden-projekt készül a Tecmónál, az első részleteket pedig júliusban osztják meg róla. Vajon jön a folytatás, vagy valami másról lehet szó?

Változtat a nevén a Tecmo Koei

Rövid, de fontos szolgálati közlemény érkezett: a Tecmo Koei is beveti a "Namco Bandai-manővert", és a japán kiadó is változtat majd a nevén, legalábbis az öreg kontinensen egészen biztosan.

PlayStation 4-re fejleszt a Team Ninja

A Dead or Alive és a Ninja Gaiden fejlesztője, a Team Ninja megerősítette az amúgy is várható tényt, hogy a csapat következő játéka PlayStation 4-re készül. Lehet, hogy a Ninja Gaiden 4-ről van szó?

Úton a Ninja Gaiden igazi folytatása

Habár mindenki a Yaiba: Ninja Gaiden Z megjelenésére vár, azok se keseredjenek el, akik Ryu Hayabusa vérgőzös kalandjára vágynak. A Team Ninja már javában kalapálja a folytatást - erősítették meg az érintettek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csöppet megkésve, de szállítjuk a héten megjelenő játékok és filmek listáját, és bár ezúttal nem lesz olyan sűrű hetünk, egy-két említésre méltó cím mindenképpen akad a felhozatalban.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - az új verziókról

Bármilyen meglepő is, a PS3-ra és Xbox 360-ra érkező Ninja Gaiden 3: Razor's Edge több tartalommal érkezik, mint a már megjelent Wii U-s verzió. A Team Ninja ezzel kárpótol minket a hosszú várakozásért.

Tölthető a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge demója

A Ninja Gaiden 3 bővített kiadása visszatért oda, ahová való: PS3-ra és Xbox 360-ra. Legalábbis mától tölthető Ryu vérgőzös kalandjának kipróbálható változata. Emellett befutott az áprilisban megjelenő cím launch trailere is.

Traileren a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Jogos a kérdés, hogy ugyan mi újat tudna mutatni egy Wii U-ra már megjelent játék portjának sokadik előzetese, és nem is szeretnénk megválaszolni, mindenesetre akit érdekel a Ninja Gaiden 3 bővített változata, örülni fog neki.

Tényleg multiplatform a Wii U-s Ninja Gaiden 3

A találgatás véget ért, a Tecmo Koei végre megerősítette, hogy Xbox 360-ra és PS3-ra is megjelenik a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. A Wii U-exkluzivitás áprilisban ér véget, a rajongók fenhetik a katanájukat.

Multiplatfom lehet a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Úgy hírlik, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is megjelenhet a Ninja Gaiden 3 eredetileg Wii U-exkluzívnak szánt bővített kiadása. Egy japán üzlet szerint már áprilisban megérkezhet az átirat.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - trailer a premierhez

Pénteken Európában is megjelenik Ryu Hayabusa legutóbbi kalandjának kibővített és átdolgozott verziója, a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. Hősünk fejlődik, s még több fegyverrel csonkolja a végtagokat.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - Kasumi akcióban

A Dead or Alive-sorozatban hódító hölgyemény, Kasumi is csatlakozik Ryu csapatához a Wii U-s Ninja Gaiden 3-ban. Szerencsére egy fikarcnyi tallért sem kell fizetnünk az új hősért, a DLC ingyenes lesz.

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - úton a Momiji DLC

Ingyenes letölthető tartalom formájában új játszható karakterrel bővül a Wii U-s Ninja Gaiden 3. Momiji szemrevaló leányzó - minden porcikáját megcsodálhatjuk a friss látnivalókon. A bájos amazont a játék Challenges és Ninja Trials módjában irányíthatjuk. Nyami.

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge - itt a launch trailer

A Team Ninja alaposan felfrissítette a Ninja Gaiden 3-at a Nintendo Wii U premierjére. Ez a játék számít talán a legnagyobb fricskának a rivális konzolok felé, hiszen minden benne van, amit anno hiányoltunk. Továbbfejlesztett M.I., fejlődési rendszer, új fegyverek és csonkolás. Hol az igazság?

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge - vérfürdő Ayane-val

A Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge olyan játék lesz, aminek már a kezdetek óta lennie kellett volna. Az egyedüli kiváltságosok a leendő Wii U-tulajok - ők élhetik át a Ryu kalandjának legteljesebb élményét. Az alábbi előzetesben megcsodálhatjuk a másik játszható karakter, Ayane bájos idomait.