Asura's Wrath

PlayStation 3, Xbox 360

Akció, Kardozós
Kiadó: Capcom, Fejlesztő: CyberConnect2
Új akciójátékon dolgoznak a Naruto-adaptációkról ismert CyberConnect2 srácai. Az Asura's Wrath mögött komoly stáb sorakozott fel, DLC-k is elérhetők hozzá.
Értékelés: 7.1

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?

Asura's Wrath - így harcol a Street Fighter Ryu-ja

A Capcom kedveli a crossovereket, így a fél univerzumot kardélre hányó Asura hamarosan magával, Ryu-val, a Street Fighter kedvelt harcosával is összeakasztja a bajuszt egy soron következő DLC-ben. Nézd meg miként alakul át a vérgőzös hack and slash egy bunyós játékká!

Asura's Wrath - itt launch trailer, képek a DLC-ből

A tengerentúlon már megjelent a Capcom legújabb őrült akciójátéka, így befutott a launch trailer is. Mint ismeretes, a kiadó "letölthető tartalmak széles tárházával" támogatja majd az Asura's Wrath-t, az első fecske teljesen anime-stílust varázsol a külcsínnek, és megkapjuk Ryu-t is a Street Fighter IV-ből.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...

Asura's Wrath - haragtartó előzetes

Asura nem egy nyugodt figura, több száz évet várt arra, hogy leszámoljon ősi ellenségével, azt hiszem, ő a haragtartás világbajnoka. A Capcom akciójátéka bár semmilyen meglepetést nem mutat fel a játékmenetét tekintve, mégis elképesztően őrült hangulattal bír.

Megjelenés előtti trailert kapott az Asura's Wrath

Az Asura's Wrath megjelenéséig ugyan még kereken egy hónap van hátra, a Capcom már most kiadta a játék launch trailerét, hogy fokozza az izgalmakat. És hát mi izgatottak is vagyunk: a CyberConnect2 akciójátéka annyira furcsa és beteg, hogy már a trailerek lazán felcsigáznak bennünket.

Tölthető az Asura's Wrath demója

A játék fejlesztőinek ígérete szerint az Asura's Wrath egy merően újfajta megközelítéssel nyúl az akciójáték műfajába. Mától elérhető a demóverzió PSN-en és Xbox Live-on, melyben két epizódon keresztül püfölhetjük az ellenséget. Nem ezzel a programmal ringathatod álomba magadat.

10 percen át mozog az Asura's Wrath

Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz a januárból, hogy újra jelentkezzen az idei év legbetegebb játéka címére komolyan esélyes Asura's Wrath. A megjelenés egyre közelít, Japán pedig még egy demót is kap a jövő héten, a mozgókép valószínűleg ebből származik.

Másfél perces kedvcsináló az Asura's Wrathról

Újabb trailer érkezett a Capcom és a CyberConnect2 legújabb szerelemgyerekéről, az Asura's Wrathról. A várhatóan február végén érkező játék főszereplőjét, Asurát kivételesen megint harc közben láthatjuk, a helyzet pikantériája viszont az, hogy hősünk karok nélkül kénytelen küzdeni.

Asura's Wrath megjelenési dátumunk is van

Amikor az Asura's Wrath-t bejelentették, és megkaptuk az arcunkba az első előzetest, leginkább azt kérdeztük magunktól: oké, ez brutális, de hogy lesz ebből játék? Nos, nem kell már sokat várnunk arra, hogy első kézből tudhassuk meg, ugyanis megvan a végleges megjelenési dátum.

TGS 2011: Itt az Asura's Wrath előzetese is

Kissé elsiklottunk az Asura's Wrath előzetese mellett, pedig hát a Tokyo Game Show egyik legjobb anyaga ez, de tényleg. A kétperces szösszenet kellően változatos, belefért egy raklapnyi ellenfél a kisebbektől kezdve az egészen nagyokig (nagyon nagyokig), aztán kapunk egy "Folytatjuk" feliratot. Izgulunk.

Képeken az Asura's Wrath

Körülbelül egy éve, a tavalyi Tokyo Game Show alatt mutatták be az Asura's Wrath-t, és most az idei japán játékkiállítás közeledtével egyre több információra és látnivalóra számítunk a Capcom üdvöskéje kapcsán. Ennek előjeleként a minap befutott tizenöt új kép a játékból, vessétek rá magatokat!
  • Írta: fojesz
  • 7 komment

Fél órás felvétel érkezett az Asura's Wrathról

Bár az Asura's Wrath stílusa sokak gyomrát megfekszi majd, az kétségtelen, hogy a Capcom és a CyberConnect2 közreműködésében készülő produktum rendkívül ígéretes. Most egy félórás gameplay felvételt nézhettek meg a játékról, a bemutatóra még a GamesCom alatt került sor.

E3 2011: Újra mozog az Asura's Wrath

Jó pár hete mutattuk meg nektek az Asura's Wrath első előzetesét, s már akkor is azt a kövekeztetést kellett levonnunk, hogy ez a játék bizony teljes mértékben elmebeteg lesz. Most az E3-on láthatunk belőle még több mozgó anyagot, így ez a következtetésünk úgy látszik, hogy helyénvaló.

Pletyka: jövő novemberben érkezik az MGS: Rising

A minap bejárta a netet egy lista, amely állítólag a GameStop megjelenési dátumait foglalja össze. A dokumentumon olyan nevek kaptak helyet, mint a Metal Gear Solid: Rising, az Aliens: Colonial Marines, az új Tomb Raider, a Saints Row: The Third vagy éppen a Final Fantasy XIII-2.

Bemutatkozik az Asura's Wrath

Milyennek tűnik az Asura's Wrath? Nos, ez nehéz kérdés, és ennek megválaszolásában a most közzétett bemutatkozó előzetes sem segít túl sokat. Elmebeteg - igen, ez egy jó szónak tűnik rá. Véres - ez is. Cool? Minden bizonnyal, de inkább nézzétek meg szépen magatoknak.

TGS 2010: Asura's Wrath bejelentés a Capcomtól

A .hack-sorozatot és a Naruto-adaptációkat fejlesztő CyberConnect2 legutóbb a Capcommal paktált le, közös munkájuk gyümölcse az Asura's Wrath lesz. Az akciójátékról konkrét információkból csak kevés, látnivalókból viszont annál több áll a rendelkezésünkre!