Asura's Wrath PS3, X360

Új akciójátékon dolgoznak a Naruto-adaptációkról ismert CyberConnect2 srácai. Az Asura's Wrath mögött komoly stáb sorakozott fel, DLC-k is elérhetők hozzá.
1333389157

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lesz érdekes megjelenés a héten, persze az ínyencek megtalálhatják majd a számításukat most is - igaz, őket eddig sem kellett félteni. Lesz Kinect Star Warsunk, PS3-as I Am Alive-unk, és a Tropico negyedik része is a modern idők felé veszi az irányt. Izgalmas, ugye?
1332860449

Asura's Wrath - így harcol a Street Fighter Ryu-ja

A Capcom kedveli a crossovereket, így a fél univerzumot kardélre hányó Asura hamarosan magával, Ryu-val, a Street Fighter kedvelt harcosával is összeakasztja a bajuszt egy soron következő DLC-ben. Nézd meg miként alakul át a vérgőzös hack and slash egy bunyós játékká!
1331717048

Asura's Wrath teszt

Az interaktív film billogját többször ráragasztottuk már az elmúlt évek játékkínálatának egy-egy darabjára. A kérdés csupán az, hogy mekkora szeletet hasít ki a játék egészéből, s a filmszerűség nem megy-e az élmény rovására. Az Asura’s Wrath minden eddigi trenddel szembemegy.
1329908440

Asura's Wrath - itt launch trailer, képek a DLC-ből

A tengerentúlon már megjelent a Capcom legújabb őrült akciójátéka, így befutott a launch trailer is. Mint ismeretes, a kiadó "letölthető tartalmak széles tárházával" támogatja majd az Asura's Wrath-t, az első fecske teljesen anime-stílust varázsol a külcsínnek, és megkapjuk Ryu-t is a Street Fighter IV-ből.
1329755400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Örvendetes nap ez a mai, új platformmal bővítettük a megjelenési listánkat, a héten ugyanis boltokba kerül a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita. A kütyü egy raklapnyi játékkal rajtol majd el, össze is szedtük Nektek őket, hogy képben legyetek. Persze nemcsak a Vita körül forog a világ...
1328526055

Asura's Wrath - haragtartó előzetes

Asura nem egy nyugodt figura, több száz évet várt arra, hogy leszámoljon ősi ellenségével, azt hiszem, ő a haragtartás világbajnoka. A Capcom akciójátéka bár semmilyen meglepetést nem mutat fel a játékmenetét tekintve, mégis elképesztően őrült hangulattal bír.
1327406400

Megjelenés előtti trailert kapott az Asura's Wrath

Az Asura's Wrath megjelenéséig ugyan még kereken egy hónap van hátra, a Capcom már most kiadta a játék launch trailerét, hogy fokozza az izgalmakat. És hát mi izgatottak is vagyunk: a CyberConnect2 akciójátéka annyira furcsa és beteg, hogy már a trailerek lazán felcsigáznak bennünket.
1326294795

Tölthető az Asura's Wrath demója

A játék fejlesztőinek ígérete szerint az Asura's Wrath egy merően újfajta megközelítéssel nyúl az akciójáték műfajába. Mától elérhető a demóverzió PSN-en és Xbox Live-on, melyben két epizódon keresztül püfölhetjük az ellenséget. Nem ezzel a programmal ringathatod álomba magadat.
1325856850

10 percen át mozog az Asura's Wrath

Nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz a januárból, hogy újra jelentkezzen az idei év legbetegebb játéka címére komolyan esélyes Asura's Wrath. A megjelenés egyre közelít, Japán pedig még egy demót is kap a jövő héten, a mozgókép valószínűleg ebből származik.
1320159600

Másfél perces kedvcsináló az Asura's Wrathról

Újabb trailer érkezett a Capcom és a CyberConnect2 legújabb szerelemgyerekéről, az Asura's Wrathról. A várhatóan február végén érkező játék főszereplőjét, Asurát kivételesen megint harc közben láthatjuk, a helyzet pikantériája viszont az, hogy hősünk karok nélkül kénytelen küzdeni.