The ICO & Shadow of the Colossus Collection PS3

Beigazolódtak a korábbi pletykák, a Sony elkészíti a Team Ico Collectiont. Érezni némi nyomáskényszert a közönségtől, de hát ennek mi csak örülünk!
1536768000

Új címen dolgozik a Shadow of the Colossus atyja

Fumito Ueda neve ismerős lehet azok számára, akik játszottak a Shadow of the Colossusszal, az Icóval, vagy a The Last Guardiannel. A hírek szerint a legendás játéktervező egy új, az említettekhez hasonló kaliberű projekten dolgozik.
1499072449

Shadow of the Colossus - Ueda tanácsai

Az idei E3-on jelentette be a Sony, hogy teljes körű feldolgozást kap a Shadow of the Colossus. A munkálatokban az eredeti cím kreatív rendezője, Fumito Ueda is részt vesz, aki tanácsokkal látja el a készítőket.
1488639614

Új játékával viccel Fumito Ueda

A The Last Guardian, a Shadow of the Colossus és az Ico atyja elárulta, hogy teljesen más irányba megy el új projektjével, ami "leghamarabb 2028-ban" veheti be a boltokat - persze hisszük, ha látjuk.
1357639200

Megvan a Shadow of the Colossus-film írója is

Lapértesülések szerint a rendező után a forgatókönyvírót is megtalálta a Sony a Shadow of the Colossus moziváltozatához, tehát lassan is, de azért haladnak az adaptáció munkálatai.
1337850000

Rendezőt kapott a Shadow of the Colossus-film?

A Gamekapocs egyik örök kedvenc játéka, a zseniálisan fantasztikus Shadow of the Colossus filmváltozatáról már nagyon régóta beszélnek, azonban érdemi haladás nem történt. Egészen mostanáig, amikor is a Chronicle rendezője érdeklődött a projekt iránt.
1323770414

Tényleg elhagyta a Sonyt a Team ICO atyja

Igaznak bizonyultak az Eurogamer értesülései, mivel a Sony tegnap hivatalosan is elismerte, hogy Fumito Ueda elhagyta a céget. A Team ICO első embere még befejezi a The Last Guardian munkálatait, ám utána már saját projektjeire szeretne koncentrálni. Nagy baj nincs.
1322755200

Elhagyta a Sonyt a The Last Guardian atyja?

Az Eurogamer értesülései szerint a Fumito Ueda elhagyta a Sonyt, a The Last Guardian munkálatait pedig szabadúszóként fejezi be, részben ennek is köszönhető, hogy a játék fejlesztése nem éppen abban az ütemben halad, mint azt a rajongók várták. Jelen állás szerint 2012-ben jöhet a program.
1317132059

Team Ico Collection - trailer a megjelenéshez

Manapság virágkorukat élik a PS2-es érában hódító videojátékok HD-feldolgozásai - az egyik legjobban várt cím a Team Ico eddigi mesés próbálkozásait feldolgozó gyűjtemény. Az ICO-t és a Shadow of the Colossust tartalmazó csomag a héten jelenik meg - a jeles esemény mellé előzetes jár.
1317045600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.
1311235200

Extrákkal jön az ICO kollekció

Az ICO és a Shadow of the Colossus méltán foglal helyet a játékipar valaha készült legjobb, leginkább különleges anyagai között. Nem csoda hát, ha a Sony szeretné kicsit felmelegíteni a dolgokat a The Last Guardian érkezése előtt, így az ICO kollekció mindenféle extrával jön.