The Godfather

Akció
Kiadó: Electronic Arts, Fejlesztő: Electronic Arts
Az Electronic Arts ajánlatát nem fogjátok tudni visszautasítani! A Keresztapa bár eltűnt néhány évre, most újra vissaztér, hogy rendet tegyen az utcákon!
Értékelés: 8.9

Bezárják a Visceral ausztrál részlegét?

A pletykák szerint lehúzza a rolót a Visceral Games melbourne-i irodája is, a munkatársak hétfőn találkoznak a HR-esekkel, hogy átbeszéljék az ügyet. A Dead Space és a Dante's Inferno fejlesztői a világ több pontján is rendelkeznek stúdiókkal, elméletileg van hová továbbállni.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

The Godfather játék készül Facebookra?

Úgy látszik az EA megelégelte a Mafia Wars töretlen sikerét a népszerű közösségi portálon, így a Keresztapa jogokkal a kezében hasonló kaliberű játékot készít.

Újabb játékszervereket állít le az Electronic Arts

Nemrég számoltunk be arról, hogy az EA leállítja néhány játéka szervereit, hogy a felszabadult erőforrásokat az újabb játékokhoz tudják csoportosítani.

Nem készül több Keresztapa-játék

Az Electronic Arts fejese, Frank Gibeau nyilatkozata szerint nem készül több játék a méltán népszerű Keresztapa-filmek alapján - pontosabban az EA nem készít többet.

A jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összesítő listánk, melyben a PS3 európai debütjének alkalmából helyet kapott a PlayStation 3 is, mint platform!

Elkészült a PS3-as és a Wii-s Keresztapa

Egy éve már annak, hogy boltokba került a PC-s, PS2-es és Xbox-os The Godfather, s nem olyan régen üdvözölhettük az Xbox 360-as és a PSP-s játékokat is...

GDC 2007: A második galériafrissítés

Alig kezdődött el néhány órája az idei Game Developers Conference, de mi már a második galériafrissítéssel kedveskedünk Nektek - csekkoljátok őket!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Február eleji nagy galériamánia

100 új képpel frissült ma a galériánk, a felhozatalban pedig olyan finomságok is helyet kaptak, mint Advanced Warfighter 2, God of War 2, Left 4 Dead és STALKER.

Márciusban érkezik a PS3-as és a Wii-s Keresztapa

Az Electronic Arts végre hivatalosan is bejelentette a The Godfather (A Keresztapa) játékadaptációjának PlayStation 3-as és Nintendo Wii-s változatát.

Focilázban égnek a britek - Angol vegyes toplista

Megérkezett a legfrissebb brit toplista! Ahogy Amerikában, úgy Angilában is kevésbé volt az elmúlt héten népszerű a LEGO Star Wars 2 - a többi cím nagy örömére, persze.

Az e-heti játékmegjelenések

Cseppet megkésve bár, de most prezentáljuk felétek a tárgyhét megjelenő játékait. Lesz itt minden jóság, úgyhogy érdemes átnézni a listát!

Öt darab fantörpikus videó érkezett

Öt darab remek animáció érkezett ezen a szép napos, ám kissé hűvös délutánon: természetesen a videók mindegyikét szerverünkről tölthetitek le. Jó mulatást!
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.
  • Írta: fojesz
  • 4 komment

Reggeli galériafrissítés!

Egészen pontosan 123 darab friss screenshot került a Gamekapocs galériájába: a sok-sok reggeli képért erre fáradjatok! Öveket becsatolni, felkészülni, vigyázz...

Keresztapa és SSX Nintendo Wii-re

Az Electronic Arts hat sorozatot jelentett be, melyeknek folytatásai a jövőben biztosan "erősítik" majd a Nintendo next-gen konzoljának játéklistáját.

Angliai multiplatform eladási statisztikák

Megérkezett azon toplista, mely a múlt héten legkeresettebb játékok listáját prezentálja - egyenesen Angliából. Győztesünk a 2006 FIFA World Cup!

Keresztapa aloldal a Gamekapcson

Keresztapa rajongók figyelem! Elindult a Gamekapocs legújabb aloldala, melyen végigjátszással, leírásokkal, letöltésekkel és egyéb finomságokkal várunk titeket!

Az Oblivion legyőzte a WoW-ot!

Megérkezett szokásos toplistánk, mely a tíz legkeresettebb PC-s játékot állítja sorrendbe: az élen a negyedik Elder Scrolls, utána a...