Ben 10: Ultimate Alien - Cosmic Destruction , DS, PS2, PS3, PSP, X360

Folytatódik a Ben 10 adaptációsorozat! A Cosmic Destruction minden jelenleg elérhető konzolra (beleértve a PS2-t is) megjelenik.
1296828000

Félmillió példány sem kelt el az Enslavedből

Az Enslaved: Odyssey to the West készítői tavaly novemberig egymillió példányt szerettek volna elpasszolni a játékból, azonban ez annyira nem jött össze nekik, hogy az év végéig a célkitűzés felét sem tudták összehozni. A Namco Bandai egyébként szerény nyereséggel zárta az üzleti év első három negyedét.
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!
1286197560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.