Comic Jumper: The Adventures of Captain Smiley X360

A harmadik játékán dolgozik a Twisted Pixel Games - a Comic Jumper Xbox 360-ra jelenik meg.
1557763200

Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass

Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhány címtől, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen anyagtól kell elbúcsúznunk.
1556569449

Íme, a Games with Gold májusi játékai

Meglepően visszafogott, mondhatni semennyire sem izgalmas a Games with Gold májusi felhozatala. A Microsoft következő havi kínálatát leginkább egy kínos mosollyal lehet a legjobban lereagálni.
1443852000

Szakított a Microsofttal az egyik fejlesztőcsapata

A Twisted Pixel négy éve került a Microsoft fejlesztőstúdiói közé, a minap azonban bejelentette a szakítását a redmondiakkal. Korábban a Bungie függetlenedett ehhez hasonló módon.
1318431600

Felvásárolta a Twisted Pixelt a Microsoft

A Microsoft az utóbbi időben óvatosabb lett a felvásárlásokkal, de azért ha jó lehetőség adódik, még mindig kapnak az alkalmon. Úgy tűnik, hogy az eddig főként Xbox Live Arcade-es játékokat készítő Twisted Pixel igen jó lehetőségnek tűnt, s reméljük, az egyediségük sem vész el.
1286197560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az NBA Elite 11 ugyan csúnyán lekéste az októberi megjelenést, szerencsére a kosárlabda rajongóinak nincs miért aggódniuk: az NBA Jam felújított változata a héten érkezik a Nintendo Wii-re, míg a konkurens NBA 2K11 az összes létező platformon tiszteletét fogja tenni - Jordanestül, persze.