Super Scribblenauts DS

Megérkezett a zseniális Scribblenauts második része! A Super Scribblenauts csak és kizárólag DS-re kapható.
1367742860

Nyan Cat miatt perelik a Warner Brotherst

Nyan Cat és Keyboard Cat miatt perelik a Warner Brotherst, a vád szerint a kiadó mindkét internetes mémsztárt anélkül szerepeltette a Scribblenauts című játékban, hogy arra engedélyt kért volna.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!
1286794088

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az Electronic Artsot megizzasztotta rendesen, de a jövő héten végtére is boltokba kerülhet az új Medal of Honor. Jack Thompson sem aggódik, mint mondta, ő már győzött, úgy tűnik elég neki annyi, hogy a multiplayer módban már nem a tálibokkal, hanem az "ellenséges erőkkel" lőhetünk az amerikaiakra.