DOTA 2

PC

Stratégia, Tower Defense
Kiadó: Valve, Fejlesztő: Valve Software
Végül beigazolódott, amit mindenki sejtett: a DotA Allstars készítője és a Valve a népszerű Warcraft 3 mod új változatán dolgoznak, mely már teljesen független lesz a Blizzard korosodó remekművétől.
Értékelés: 9.6

Dota: Dragon's Blood - készül a második évad

Úgy tűnik, elég sikeres lett a Dota animációs sorozata ahhoz, hogy a Netflix berendelje a második évadot. Az új epizódok természetesen még messze vannak, de addig is megnézhetjük a Valve frissített dokumentumfilmjét.

Tartalmas előzetesen a Netflix DOTA-animéje

Akcióban, drámában és sárkányokban gazdag előzetessel jelentkezett a Netflix szárnyai alatt készülő DOTA: Dragon's Blood. Szerencsére már nem kell sokat várnunk a premierre sem.

DOTA-anime készül a Netflixnél, íme, a trailer

Nem gondoltuk volna, hogy a DOTA előbb kap majd önálló animesorozatot, mint a League of Legends, de úgy tűnik, van még új a nap alatt. A hamarosan érkező DOTA: Dragon's Blood megkapta az első előzetesét.

Bővül a Valve Studio Orchestra Spotify-zenetára

A Valve játékainak feledhetetlen dallamaival bővül a stúdió hivatalos Spotify-csatornája. Egyelőre csak a Team Fortress 2, valamint a Dota 2 szerepel a listán, ez viszont a jövőben változni fog.

Magabiztosan uralja a Steamet a CS:GO

A roppant népszerűségnek örvendő FPS novemberben tört először a csúcsra, és vált a Steam legnépszerűbb játékává. A bravúrhoz nem mást kellett maga mögé utasítania, mint a korábban megközelíthetetlennek tűnő Dota 2-t.

Dota 2 - két új hőst kapunk ősszel

Véget ért a The International, a Dota 2 nagyszabású bajnoksága, a Valve pedig több újdonsággal is meglepte a MOBA rajongóit. A sütiket osztogató Snapfire után bemutatkozott a misztikus Void Spirit is.

Dota 2 - új hős mutatkozott be

A Dota 2 nem minden nap frissíti a palettáját újabb hősökkel, a mai nap azonban különleges. Javában zajlik a The International, így a Valve bedobott még egy nagy durranást az izgalmak közé: egy sárkánylovagló öreg nénit.

E3 2019: Önálló játék lesz az Auto Chess

A Dota 2 hihetetlenül népszerű custom játékmódja, az Auto Chess hamarosan önálló játékként érkezik PC-re és mobilra, habár nem a megszokott formában. A fejlesztésért a kínai Dragonest felel majd.

Dota 2 - Gabe Newell is a játék része lett

Gabe Newell beváltotta az ígéretét, és újból játékfejlesztésbe kezdett, mondjuk nem teljesen úgy, ahogy azt a legtöbben várták... Mindenesetre örülhetnek a Dota-fanok, a mai naptól Gabe is a játék része lesz.
  • Írta: sirdani
  • 2 komment

Dota 2 - hatalmas nyereménnyel vár az International

Megkezdődött a Dota 2 legnagyobb bajnoksága - itt a 2018-as The International. A torna nyereményalapja pedig őrületesebb, mint valaha, összesen 24,8 millió dollár várja a legjobb csapatokat.

Előfizetéses szolgáltatás indul a Dota 2-höz

A Valve bejelentette, hogy egy előfizetéses szolgáltatásra cseréli a Dota 2 Major-bajnokságokhoz kapcsolódó Battle Pass-rendszerét. Havi 4 dollárért extra jutalmakat és egy intelligens asszisztenst is kapnak a játékosok.

Az Okami főhőse a DOTA 2-ben

A Capcom meglepő módját választotta a hamarosan PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenő Okami HD promóciójára: Amaterasu courier lesz a Valve népszerű MOBA-jában.
  • Írta: bobzenub
  • 2 komment

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.

HWSW: Kezdődik a legnagyobb eSport-bajnokság

Idén már minden rekordot felülmúló, közel 24 millió dolláros összdíjazással fut a The International, a DOTA 2 csúcsrendezvénye. Bejött a Valve modellje - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.

Kooperatív kampánnyal bővült a DotA 2

A Valve már régóta beígérte a DotA 2 első kooperatív kampányát. Az első felvonás The Sands of Fate címen fut, és a módhoz nem szükséges a MOBA-k széles körű ismerete, csak a 9 eurós Battle Pass.

DOTA 2 - telefonszám kell a rangsorolt meccsekhez

Fontos frissítés érkezett a DOTA 2-höz a napokban. A javítás legdrasztikusabb változtatása, hogy telefonszámhoz köti a rangsorolt meccsek játszását, a Valve így szeretné elejét venni a visszaéléseknek.

Éles bevetésen az első Source 2-es játék

Noha a rajongóknak ez valószínűleg nem újdonság, a többiek és a jegyzőkönyv kedvéért rögzítsük, hogy a héten élesedett az első Source 2-es játék: a Dota 2-t ültették át elsőként az új motorra.

HWSW: Kétmilliárdot nyertek a Dota 2-játékosok

Véget ért az idei The International, az amerikai Evil Geniuses vitte el a 6,6 millió dolláros fődíjat, ami egyértelműen jelezte mindenki számára: a videojáték, mint szellemi sport mára nagyon komoly tényezővé vált - írja a HWSW.

DotA 2 - 24 főre emelik a játékoslimitet

Seattle-ben jelenleg is zajlik a The International Dota 2 Championships 2015, ahol a Valve bejelentette, hogy a jövőben az egyéni meccsek játékoslimitét 24 főre emelik meg. Ez hatalmas ugrás a korábbi 10 játékoshoz képest.