Art Academy DS

Rajzolós program kizárólag Nintendo DS-re a Headstrong Gamestől - a cucc állítólag jópofa, érdemes lehet kipróbálni!
1308574800

Élen nyitott itthon a Duke Nukem Forever

Ahogy az várható volt, az új Duke Nukem fogta magát, és letarolta a hazai toplistákat is, noha a magyar közönséget legalább úgy megosztotta a lassan másfél évtizede készülő folytatás, mint bárhol máshol. A hét másik újonca az inFamous második része volt, ő is jól kezdett.
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1305612000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Kicsit megkésve, de szállítjuk nektek a legutóbbi hazai játékeladási toplistákat. Az összesített felhozatalban nem történt sok meglepetés, csak egy-egy platformon volt egyáltalán olyan új belépő, amelyik érdemes volt a legjobb tíz közé való bekerülésre. A hét legjobbja a Battlefield: Bad Company 2 volt.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1296568800

4,2 milliónál tart az új Donkey Kong

Ugyan a Nintendo múltheti pénzügyi jelentésében is szerepeltek a játékeladások, pontosan, címenként lebontva nem közölt számokat a konzolgyártó-kiadó. A kiotóiak tavaly is több nagy Wii- és DS-exkluzív címet dobtak piacra, amelyek annak rendje és módja szerint többmilliós eladásokkal büszkélkedhetnek.
1292252400

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Lecsengett egy kissé a Gran Turismo 5 utáni őrület, a szokásos slágercímek visszahúztak a legjobbak élére - ez bizony a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése előtti csend, hiszen itt még nem számolták el az MMORPG harmadik kiegészítőjének hazai eladásait. Majd a jövő héten.
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?