Ancient Wars: Sparta

Stratégia, Háromszázas
Kiadó: Eidos, Fejlesztő: WorldForge
Az ókori Spárta hadjáratait megelevenítő valós idejű stratégia. Ha Neked a 300 nem volt elég...
Értékelés: Nincs még értékelve

Kiegészül az Ancient Wars: Sparta

Bár a WorldForge-nak nem igazán sikerült meglovagolnia a 300 című film sikerét új stratégiájukkal, a srácok nem adják fel: készítik az első kiegészítőt!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

A héten megjelenő játékok

E heti termésünk kissé bőségesebb a múltkorinál, habár még mindig tudunk több, friss megjelenő játékot elképzelni a szoftverábécék polcain...

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Itt az Ancient Wars: Sparta kipróbálható változata

A WorldForge srácai a 300 kapcsán pont jó időben adták ki az Ancient Wars: Sparta demóját, így ha Neked nem volt elég az aktuális szupermozi hangulatából, irány letölteni!

Hétvégi galériafrissítés

Újabb hétvége, újabb galériafrissítés: legfrissebb adagunkban szerepel többek között a Jericho, a Crysis, a Dark Sector és a Forza Motorsport 2 is!

GDC 2007: Friss screenshot gyűjtemény

Kisebb screenshot gyűjteményt tudunk most prezentálni. Van benne Age of Conan, C&C3, Forza 2, Halo 2, Mass Effect, Singstar meg egyéb más finomság.

Vasárnap esti galériafrissítés

Megérkezett szokásos heti galériafrissítésünk olyan címek képeivel, mint az Armored Core 4, a Field Ops, a Forza Motorsport 2, a Half-Life 2: Episode Two vagy a Portal.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

Közel háromszáz friss kép érkezett galériánkba

Ajánlatunk a felhozatalból: Battlefield: Bad Company, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause, Rayman: Raving Rabbids, Reservoir Dogs és még sok más nyalánkság!

Nem szokványos megjelenési előrejelzés

Az utóbbi időben több játéknak is kitűzték a megjelenési dátumát: némelyiknek eltolták, némelyiknek pontosították. Kisebb összefoglaló következik...

E3 2006: Az utolsó tizenhárom E3-trailer!

Tegnap véget ért az idei E3, azonban az utolsó videók még csak most érkeztek meg. Mi nyomban fel is töltöttük őket szerverünkre, csekkoljátok a felhozatalt!

E3 2006: Két újabb line-upról informálódtunk!

Most érkezett meg a THQ, valamint a Playlogic azon listája, melyen az idei E3-on prezentálandó játékok szerepelnek. A részletekért erre tessék...

Az elmúlt három nap képei

Legutóbbi hatalmas galériafrissítésünk után sem voltunk restek összegyűjteni Nektek az elmúlt három nap megjelent screenshotokat!

UPDATE:Esti képdömping

Ma este is érkezett pár finom, ropogós kép a galériánkba, melyek között találni pár gyöngyszemet.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment

Friss képek a galériában

A mai késő este folyamán 109 vadi új screenshottal bővült galériánk. A felhozatalból: Darkwatch, Fable, Law & Order, Soul Calibur III, Sparta, Worms 4, stb.

PREMIER: Sparta Ancient Wars

Az ókori Spárta hadjáratait megelevenítő új stratégiai játékot mutatott be a német székhelyű InteractiveMediaConsulting.