Gran Turismo 6

PlayStation 3

Autóverseny
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Polyphony Digital
Folytatódik a Gran Turismo, íme, a hatodik rész!
Értékelés: 9.0

Véget ér a Gran Turismo 6 online támogatása

Idén ősszel jelent meg a Gran Turismo legújabb felvonása, így érthető, hogy az előző rész támogatására már nem marad energiája a Polyphony Digitalnak. A készítők bejelentették, hogy a PS3-as epizód online szolgáltatásai leállnak.

HWSW: Fejlesztők rémálma volt a PlayStation 3

A PlayStation 3 kihívásairól beszélt a Gran Turismo széria atyja, aki szerint rendkívül nehéz volt kihozni a konzolban található Cell processzorból a fejlődéshez szükséges teljesítménytöbbletet.

76 milliónál jár a Gran Turismo-sorozat

A PlayStation-exkluzív autós széria fejlesztője, a Polyphony Digital bejelentette, hogy világszerte már 76 millió példány kelt el a Gran Turismo-frencsájz darabjaiból. Ez egészen meggyőző számadat.

Megvan a Gran Turismo-film rendezője?

Állítólag a Tron: Legacyről és az Oblivionról ismert Joseph Kosinski rendezi majd a Gran Turismo-sorozat alapján készült filmet, és úgy hírlik, az eddig emlegetett sztoriötletbe is belenyúlhat majd.

E3 2014: Kiszivárgott infók a Sony konferenciájáról

Meredek terepre tévedtünk a mai napon. Rengeteg konkrét infó szivárgott ki a Sony E3-as konferenciájának programjáról. Számos bejelentés és friss látnivaló vár ránk, úgy tűnik, hogy a japánok ellopják a bulit.

Stílusosan búcsúzik a Gran Tursimo 5 multija

Május végén leállnak a Gran Turismo 5 szerverei, ám ha kitartóan nyomulsz a szimulátorral, akkor egy rakás verdát nyithatsz meg a Gran Tursimo 6-ban. Nyilván ehhez meg kell venned az új részt is.

Itt a teljes Gran Turismo-dokumentumfilm

A sorozat tavaly ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját, ennek apropóján a Sony egy magvas dokumentumfilmmel jelentkezett. A számos érdekességet tartalmazó 84 perces videó már ingyen megtekinthető.

Brit toplista: folytatja a FIFA 14

Ahogy közeledünk a január vége felé, és jönnek az új címek, úgy lazul fel a bemerevedett brit toplista is. A dobogós helyezettek ugyan még mindig a régiek, de az új Dragon Ball Z simán bemenetelt a legjobbak közé.

Gran Tursimo 6 - itt a Toyota FT-1 Concept Coupe

A mai napon érdemes frissítenünk a Gran Turismo 6-ot, elvégre ingyen megkapjuk majd a Toyota új csúcsverdáját, az FT-1 Concept Coupét. Ha teljesítjük az adott kihívást, miénk lehet az autó. Képünk és videónk is van hozzá.

Autók, amiket csak mi vezethetünk

Ilyenkor jó játékosnak lenni: bár az új Ford Mustang és a BMW M4 Coupé csak most mutatkozott be, mi már vezethetjük is őket. Előbbihez a Need for Speed: Rivals, utóbbihoz a Gran Turismo 6 szükséges.

Brit toplista: csak nyolcadik a Gran Turismo 6

Nem volt egyszerű dolga a Gran Turismo hatodik részének, és nem is nagyon tudott villogni: a megjelenésének hetén csak a nyolcadik helyet csípte meg a brit játékeladási toplistán.

Gran Turismo 6 - kedvcsinálók a megjelenésre

Mától kapható a Gran Turismo hatodik felvonása, amely egyúttal az idei év utolsó fontosabb PS3-as címe is. A megjelenés apropóján egy új tévéreklámnak és a játék intrójának örülhetünk.

Gran Turismo 6 - a mikrotranzakciók részletei

Manapság nem lepődünk meg azon, hogy egy fizetős, dobozos játékban is találunk mikrotranzakciós modellt, amivel még több valódi pénzt költhetünk el. A GT6 is egy ilyen produktum, melyben a legdrágább autó 150 euróba fáj.

Ilyen lesz a Gran Turismo 6 menürendszere

E hét pénteken landol a Gran Turismo 6 PlayStation 3-on, ám nem árt tudni előre, hogy mit hol keressetek a játék menüjében. Bizony, elég bonyolultra vette a figurát a Polyphony Digital, de szerencsére itt a mentőöv.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annyira nincsenek hírek a hétvégén, hogy inkább előredolgoztunk, és már most összeraktuk nektek a következő hét nap játékmegjelenéseiről és filmpremiereiről szóló összeállításunkat.

Mario Andretti és a Gran Turismo 6

A híres versenyző szerelme akkor lobbant lángra az autók irányt, amikor megvette az 1948 Hudsont. Barátaival feltuningolták a verdát, majd különféle futamokon indult. A fickó legendás pályafutásáról szól az új videó.

Gran Turismo 6 - élőszereplős TV-szpot érkezett

Téged is elkapott már az az érzés a közlekedési lámpáknál, amikor legszívesebben tövig nyomnád a gázpedált és legyorsulnád az összes szájtáti sofőrt? A Gran Turismo 6 élőszereplős japán TV-reklámja pont erről szól.

Gran Turismo 6 - a Holdon is autózhatunk

A sorozat életében nem egyedülálló dolog, hogy meglehetősen szokatlan járműveket is vezethetünk. A Polyphony Digital a hatodik résszel elemelkedett a Földtől és meg sem állt a Holdig. Igen, ott is vezethetünk egy speckó járművet.

Látnivalókon a Gran Turismo 6

Egy új trailer és nyolc screenshot érkezett a Gran Turismo hatodik részéről, a látnivalók a bathursti pályát, illetve a Bathurst 1000 versenyt örökítik meg. Utóbbi egyébként október 10-én lesz idén.

Traileren a Gran Turismo-dokumentumfilm

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Gran Turismo-sorozat, ennek apropóján a Sony egy dokumentumfilmet készít KAZ: Pushing the Virtual Divide címmel. A film a könyörtelen kihívásról és a versenyzésről szól.