SSX

PlayStation 3, Xbox 360

Sport, Snowboard, Télisport
Kiadó: Electonic Arts, Fejlesztő: EA Canada
A korábban SSX: Deadly Descents címmel bejelentett játék most már csak egyszerűen SSX névre hallgat.
Értékelés: 7.5

PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Az év utolsó hónapjában három ingyenes játékot kapnak az Xbox Live Gold-előfizetők: Xbox One-on a kukacok háborújába csöppenünk, míg az Xbox 360-on a kalandjátékok és a snowboard szerelmesei örülhetnek a legjobban.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

VGA 2012: Itt a díjazottak teljes listája

Az újságírókollégák szavaztak, a tegnap hajnali VGA-n pedig lehullt a lepel a nyertesek listájáról. Nem árt őket is megemlíteni az új bejelentések és előzetesek mellett. Tanulság: a kalandjátékok élnek és virulnak.

SSX - elstartolt a többjátékos mód

Váratlanul bukkant fel a digitális elosztókon az EA hódeszkás játékának legújabb tapasza, mely élesíti a várva-várt többjátékos üzemmódot. Az online megmérettetések két játékmódban zajlanak: ezek a Trick It és a Race It. Pluszban egy kötetlen Freeride mulatságnak is örülhetünk.

Multiplayerrel bővül az SSX

Az új SSX egyik legnagyobb hibája kétségkívül az volt, hogy hiányzott belőle egy valamirevaló többjátékos rész, azonban az Electronic Arts hónapokkal a megjelenés után pótolni készül: a következő frissítés kompetitív multiplayerrel bővíti a snowboardos játékot.

SSX - ismerős arcok a Mt. Eddie-n

Az EA Sports újabb trailerrel kedveskedett az SSX frencsájz rajongói számára. Ahogy arról már beszámoltunk, az Mt. Eddie & Classic Characters DLC a régi szereplőket hozza vissza, s egy vadi új helyszínt is kapunk a pénzünkért. Lássuk mozgásban miként fest!

Klasszikus karakterekkel bővül az SSX

Ha eddig hiányoltad volna az SSX-ből a régi játékok karaktereit, akkor a májusban érkező Mt. Eddie & Classic Characters Bundle Pack a kedvedben fog járni. Ahogy a cím is sejteti, kapunk egy új hegyet és nem kevesebb, mint hét karaktert a korábbi részekből. Videó is van róla.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Újra a legjobbak között üdvözölhetjük az Alan Wake-et, és az élbolyban nyitott az SSX-széria legújabb felvonása is. Egyébként változatlan a helyzet a hazai játékeladási toplistán, a lajstromot a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti a FIFA 12 és a Battlefield harmadik részének társaságában.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.

SSX gameplay-áradat a megjelenés hetén

Pénteken végre megjelenik a kezdetben Deadly Descents alcímet viselő új SSX, így vége a kétnapi szórásban érkező videóknak, melynek hatására szinte már mindent láttunk az EA Sports snowboardos címéből. Az új előzetesekben Szibéria, Patagónia és Alaszka lankáin tekergőzünk.

Új SSX-kedvcsinálók, holnap jön a demó

Az biztos, hogy az EA Sports nem méri szűk marokkal a snowboardos címe friss látnivalóit, sőt egy napra több előzetes is jut - jelen esetben öt darab. Megfordulunk az Antarktiszon, a Sziklás-hegységen és Új-Zélandon is - Travis Rice több tippet ad a leendő deszkásoknak. A demó is itt van már!

SSX - a Himalája fénypontjai, itt a tracklista

Úgy néz ki, hogy az új SSX lesz a sorozat eddigi csúcspontja a költségvetés és a nagyszabású tervek szempontjából. A világ legnagyobb hegyeit bemutató sorozat elérkezett a legdurvábbhoz, a Himalájához. Ezen felül az EA ismertette a játék soundtrackjét, kapunk Skrillexet is!

SSX - az online lehetőségek

Számomra egyre megdöbbentőbb, mennyi opciót és extrát pakolnak ott az Electronic Artsnál az új SSX-be. A kifejezetten csábító és mindenféle spéci lehetőséggel felvértezett multiplayert most a fejlesztők mutatják be nekünk. Mindenki, GeoTagelésre fel!

Nem kell online pass az SSX-hez, de...

...de azért a használt példányok tulajdonosai még így sem lehetnek majd teljesen boldogok, mert az Electronic Arts egy egyedi módszert talált ki a szívatásukra. A lényeg, hogy habár beléphetünk az online meccsekbe, a jutalmakat bizony nem fogjuk megkapni.

Itt az első SSX tévéreklám

Kevesebb, mint egy hónap, és már a kezeink között lehet egy legendás sorozat új része. A totális elmebeteg SSX-ben az extrémsport tényleg extrém, hiszen a gravitáció minden törvényét áthághatjuk különböző extravagáns karakterekkel meghódítva a pampákat.

SSX - lesiklás Patagóniában

Todd Batty, az EA Sports hódeszkás játékának kreatív igazgatója elmondta, hogy az SSX vissza fogja hozni az extrém sportos játékok műfaját az élvonalba. Nem tudjuk, miért beszél többesszámban - olyan sok cím nincs a palettán, melyek az extrém sportra koncentrálnának.

SSX - újabb játékmeneti dózis

Megéri megvenni az új SSX-et, főleg, hogy annyi mindent láttunk már belőle? Némileg hiányérzetünk támadt a hétvégén, furcsán vettük a levegőt, aztán rájöttünk, hogy már két nap telt el újabb SSX-adag nélkül. Szerencsére ezt orvosoljuk most, nem kevesebb, mint három tömény gameplay jelenettel.

SSX - terítéken az online kapcsolatok

Van még valami olyan, amit nem láttunk az új SSX-ből? Szinte minden napra befut valami látnivaló. Most a Need for Speed Autolog rendszeréhez hasonló megoldást prezentálnak nekünk a fejlesztők - bizony, a hódeszkás cím sem múlik el online mulatság nélkül.

SSX - Zoe Payne akcióba lendül

Ha nem vagy benne egészen biztos, miképpen jön össze a snowboard és a Mátrix, akkor érdemes megtekinteni az SSX legújabb előzetesét, melyben a kungfu és az extrém sport különös keveredése mutatkozik be. Az SSX-től persze nem is várunk kevesebbet, mint teljes elmebetegséget.