Transformers Universe

PC

Akció, MMO, Robotos
Kiadó: , Fejlesztő: NetDragon
A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről. A játék jövőre jelenik meg.
Értékelés: Nincs még értékelve

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

Vége a Transformers Universe-nek

Január végén leállnak a Transformers Universe szerverei, már nem is lehet regisztrálni a játékra. Mindez annak fényében meglepő, hogy a Jagex alig hat hónapja indította el a nyílt bétatesztelést.

A heti galériafrissítés

A Comic-Con és a Gamescom között kissé alábbhagyott a kiadók lendülete, ám mégsem lehet panasz az eheti képáradatra. Ezúttal a Deep Down, az Elite: Dangerous, a LEGO Batman 3 és a Sacred 3 emelkedik ki a felhozatalból.

A hétvégén kipróbálható a Transformers Universe

Ezen a hétvégén kitárja kapuit a Transformers Universe, egy gyors regisztráció után bárki belevetheti magát az MMO-ba. A MOBA-kra hajazó alkotás talán feledteti velünk a középszerű Rise of the Dark Sparkot.

Transformers Universe - két új robot mutatkozik be

Név szerint Shellshock és Catapult - előbbi az Autobotok, utóbbi az Álcák csapatát erősíti. A Jagex nem tétlenkedik, folyamatosan hírt ad a Transformers Universe-ről, amit egyre jobban megkedveltünk.

Vadiúj előzetesen a Transformers Universe

Szépen formálódik a Jagex masszív online taktikai akciójátéka, amelyben az Álcák és az Autobotok csapnak össze. Most friss és ropogós gameplay trailerrel szolgálhatunk a Transformers Universe-ről.

Transformers Universe - holnap indul a béta

Mármint a zárt bétateszt, amely egy hétvégére szól, de még nem késő rá jelentkezni. A Jagex bejelentése az utolsó pillanatban futott be, s ha éppen nem a TESO-ba merülsz el, tehetsz vele egy próbát.

Transformers Universe - így néz ki élesben

Végre valódi, félrevezető utómunkától mentes screenshotokat kaptunk a Transformers Universe-ről, amely egy korai bétaváltozatból származik. Kiderül, hogy miként fest a kezelőfelület és egy zsúfolt csata.

Előzetesen a Transformers Universe

Ez gyors volt! A Yagex pár napja ígérte meg, hogy hamarosan friss látnivalókkal szolgál majd az online mókára kihegyezett Transformers Universe-ről, s máris befutott az első fecske a "masszív online taktikai akciójátékról".

Nem is annyira MMO a Transformers Universe

Régen hallottunk már a Transformers Universe felől, amit még négy éve jelentett be Jagex és a Hasbro. Nos, a játékot átdolgozták: nem szimpla MMO-t kapunk, hanem egy MOTA-t. Hogy ez pontosan mit takar, most kiderül.

Első ingame látnivalókon a Transformers Universe

A Jagex gondozásában készülő Transformers MMO szép csendben formálódik a háttérben. Szerencsére a fejlesztők a New York-i Comic-Conon megtörték a csendet, és egy szép csokor screenshotot, valamint egy trailert tettek közzé a robotos online játékból. Nos, láttunk már szebb anyagot is.

Transformers Universe - autóból Autobot

A mai semmitmondó teaser-hírünk ezúttal a Transformers világában játszódó MMO-ról szól. A három sikeres mozifilm után a Hasbro gondol a gép előtt görnyedő, pattanásos, online játékokat toló fiatalokra is. Szerintük a frencsájz elbír egy masszív internetes címet is. Íme a második előzetes.

Kedvcsinálón a Transformers Universe

Valószínűleg a Transformers-mozifilmek megtekintése utáni baráti beszélgetések során legtöbbször felmerülő téma volt, hogy ki lenne autobot, s ki lenne inkább decepticon. Nos, jó hírünk van: a szépen, lassan készülő új Transformers MMO-játékban kiválaszthatod kedvenc oldalad.

Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

Ahogy azt az Activision legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében olvashattuk, a kiadó a jövőben még inkább építene majd a Transformers-sorozatra, és szerencsére az eddigi legjobb adaptációt, a War for Cybertront sem fogják elfelejteni a készítők, aminek nyilván mindenki örül. Mi is.

Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.

Transformers MMO készül

A NetDragon csapata ma bejelentette, hogy megállapodott a népszerű robotos játékok tulajdonosával, a Hasbroval egy Transformers MMO fejlesztéséről.