Transformers: Dark of the Moon

PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Wii

Akció, Robotos
Kiadó: Activision, Fejlesztő: High Moon Studios
Folytatódik a Transformers-filmsorozat, a harmadik rész - és a vele párhuzamosan készült játékváltozat - a Dark of the Moon alcímet viseli.
Értékelés: 5.5

Eltűntek a digitális boltokból a Transformers-játékok

Az Activision már a tavalyi év végén elkezdte leszedni a különböző digitális üzletek kínálatából a Transformers-játékait, és most már az is kiderült, hogy miért: véget ért a cég és a Hasbro tíz évre szóló licencmegállapodása.

Újabb Transformers-filmek a láthatáron

A Paramount Pictures újabb Transformers-filmeken dolgozik, a jelenlegi tervek szerint a következő három évben három újabb résszel bővül majd a sorozat. Az egyik egy Bumblebee-spin-off lesz.

Még négy Transformers-film készül

A tavalyi Transformers: Age of Extinction sikerét látva a Hasbro Studios már belekezdett a 2017-ben érkező ötödik robotos film munkálataiba, ráadásul további három mozi is várható a következő tíz évben. Örülünk?

A High Moon Studios is Call of Duty-n dolgozik?

A találgatások szerint a High Moon Studios fejleszti az idei Call of Duty-játék PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatát. Erre több jel is utal, egyebek mellett néhány álláshirdetés...

Mi az a Transformers: Rise of the Dark Spark?

Az Amazonon spottolták a Transformers: Rise of the Dark Spark című valamit, ami a leírás szerint ugyan egy videojáték, csak ugye az Activision még nem jelentett be semmi ilyesmit hivatalosan.

Launch traileren az új Transformers-játék

Itthon két hét múlva kerül mozikba a harmadik Transformers-film, amely a Dark of the Moon alcímet viseli. Természetesen az Activision most is készült játékváltozattal, amit már ezúttal a War for Cybertront is jegyző High Moon Studios fejlesztett, így jogosan várunk némi minőségbeli javulást.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 miatt egy hetet kiestünk a heti játékmegjelenések rovattal - aki nem tudná, megjelent a Duke Nukem, már tesztünk is van róla -, de most újult erővel tértünk vissza: a héten jön az új Alice, a Dungeon Siege harmadik része és játékverziót kap a következő Transformers-film is.

E3 2011: Activision line-up, CoD Elite béta dátum

Bobby Kotick csapata bejelentette végre, hogy milyen játékokat szeretne kiállítani a héten Los Angelesben, emellett megerősítették a Call of Duty Elite névre keresztelt közösségi rendszer mindenki számára kipróbálható változatának dátumát. Szinte csak folytatásokat kapunk, de ne legyen igazunk.

Itt az első Transformers: DotM gameplay trailer

Michael Bay jó eséllyel az utolsó Transformers-filmet hozza el hamarosan, utána a filmes stúdió más kezébe adja a rákövetkező rész rendezését. Természetesen a Bay által levezényelt trilógia végső darabja, a Dark of the Moon is megkapja a maga játékadaptációját, ebből futott be a játékmeneti pillanatokat bemutató videó.

Transformers: Dark of the Moon bejelentés

Valójában azt már lehetett tudni, hogy játékváltozatot kap a Transformers: Dark of the Moon című mozifilm, azonban a formális bejelentésre máig várni kellett. A játék a film előzményeit dolgozza majd fel, ráadásul a PS3-as és Xbox 360-as verziókat a War for Cybertron alkotói fejlesztik majd.

Lelőtték a True Crime-ot, nem lesz Guitar Hero sem

Az Activision tegnap éjjel bejelentette, hogy nem fejezik be a True Crime legújabb, Hong Kongban játszódó epizódját, emellett a Guitar Hero és a többi zenés címüket is jegelni fogják. Az óriáskiadó a jövőben a Blizzard játékaiba és a Call of Duty-sorozatba szeretné a legtöbb pénzt ölni.

Folytatódik a Transformers: War for Cybertron

Ahogy azt az Activision legutóbbi pénzügyi helyzetjelentésében olvashattuk, a kiadó a jövőben még inkább építene majd a Transformers-sorozatra, és szerencsére az eddigi legjobb adaptációt, a War for Cybertront sem fogják elfelejteni a készítők, aminek nyilván mindenki örül. Mi is.

Activision - megerősítve a 2011-es felhozatal

Az Activision tegnapi harmadik negyedéves gyorsjelentésében a cég megerősítette, hogy milyen fontosabb címek érkeznek majd 2011-ben. Semmi meglepetés, valószínűleg bárki megtippelte volna, hogy ezek a játékok (folytatások) jönnek jövőre is.

3 milliónál a Starcraft II, jövőre is lesz Call of Duty

Az Activision Blizzard kiadta a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi jelentését: ebből többek között kiderül, hogy a kiadó a vártnál jobb eredményt ért el, hogy a StarCraft II-ből mára 3 millió példány fogyott el, és hogy - milyen meglepő - jövőre is folytatódik a Call of Duty-sorozat.