Pac-Man Party , 3DS

Wii és 3DS-exkluzív részben tér vissza mindenidők legderekasabb játékhőse, Pac-Man!
1660028400

Élőszereplős filmet kap Pac-Man

Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni a dolgot, a hírek szerint azonban a világ legéhesebb sárga gömböce, Pac-Man is megkapja a saját egész estés, élőszereplős mozifilmjét.
1653375600

Hamarosan Pac-Man is csatlakozik a Fortnite-hoz

Újabb videojátékos kollaboráció van készülőben a Fortnite háza táján, ezúttal az ikonikus Pac-Man kapja a főszerepet.
1596110400

Pac-Man-kiadás érkezik a Monopolyból

A Pac-Man negyvenedik születésnapjára egy spéci Monopoly-kiadással hangol a Hasbro. A fő ékessége egy mini játéktermi gép lesz, aminek természetesen kulcsszerepe van a játékban.
1427810400

Mostantól bárki beleteheti Pac-Mant a játékába

Érdekes húzással rukkolt elő a Bandai Namco: a kiadó néhány népszerű karakterét szabadon felhasználhatóvá teszi a japán fejlesztőcégek számára, így Pac-Man elméletileg bármelyik japán címbe bekerülhet majd.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1320872265

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!
1309766458

A legkedveltebb arcade játék a Pac-Man

Az alaphelyzet már ismerős: adva vagyon egy új felmérés, melyben az eredeti Pac-Man játék került ki győztesen. A megkérdezettek szerint ugyanis erre a bájos figurára emlékeznek a legnagyobb szeretettel a játéktermi játékosok. Ez szép eredmény, ráadásul előnye szinte behozhatatlan.
1289812360

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az üzletek egyre inkább kezdenek ráhangolódni a karácsonyra, és a játékkiadók szintúgy: mi sem jelzi ezt jobban, minthogy az ünnepek - sőt úgy általában a december - közeledtével egyre inkább gyarapodik az értékelhetetlen casual játékok mennyisége - sebaj, azért jó címekből is akad bőven!