Prototype 2

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Akció
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Radical Entertainment
A Prototype folytatásának célja, hogy elkapjuk az első rész főhősét. Izgalmas? A játékhoz DLC is elérhető természetesen.
Értékelés: 7.0

Így fut az Prototype-remaster Xbox One-on

Nemrég mindenféle marketingelőzmény nélkül jelent meg a két Prototpye felújított változata, a Prototype Biohazard Bundle. A Digital Foundry megnézte mennyit változott a játék az előző generációs kiadások óta.

Frissítve: Xbox One-ra is megjelent a két Prototype

Különösebb csinnadratta nélkül jelent meg ma Xbox One-ra az Activision nyitott világú antihősös sorozata. A Prototype Biohazard Bundle mind a két részt tartalmazza, de a grafika szemlátomást nem változott sokat.

Felújított változatot kap a Prototype 1-2?

Lassan már nem az a kérdés, hogy mely játék kap újrakevert változatot, hanem az, hogy melyik nem. Ezúttal a Radical-féle Prototype két epizódja került a pletykák kereszttüzébe.

Akciósak a Ubisoft-játékok a Humble Store-ban

Most hétvégén két nagyobb kiadó címeit is akciósan vásárolhatjátok meg: a Humbe Store-ban a Ubisoft játékaihoz juthattok hozzá kedvezményesen, a Steamen pedig az Activision produktumai kerülnek kevesebbe.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

PlayStation Plus - a januári ingyenes játékok

Nemcsak az Xbox Live Gold-előfizetők, hanem a PlayStation Plusra feliratkozók számára is remekül rajtol majd a következő év, a januári ingyenes játékok között ugyanis találunk inFamoust, Prototype-ot és Duke Nukem 3D-t is.

Gyakorlatilag bezárt a Prototype fejlesztője

Az Activision tulajdonában álló Radical Entertainmentet kiherélték. Olyan címeket kaptunk a stúdiótól, mint a Prototype két része, a The Simpsons: Hit & Run és a Scarface, ám a tulajdonosi döntés következtében a srácok többé nem készítenek játékot. A PC-s Prototype 2 nincs veszélyben.

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?

Prototype 2 - mától indul a DLC-áradat

A Radical Entertainment nem elégszik meg az alapkiadás nyújtotta örömökkel. A Prototype 2 első DLC-je, az Colossal Mayhem Pack már elérhető, míg az Excessive Force a hónap végén örvendezteti meg a rajongókat, új kütyükkel, skinekkel és multiplier képességekkel.

Prototype 2 - irányítsd a fertőzötteket!

Friss trailer landolt nálunk a Prototype 2-ből. Ahogy közeledik a megjelenés, kéretik mindhez óvatosan közelíteni, nehogy elrontsa a meglepetés örömét. Ezúttal arról lesz szó, miként irányíthatjuk majd a fertőzött ellenségeinket, a brawlereket. Parancsra még a tankoknak is nekimennek!

Hat percen át mozog a Prototype 2

Jövő héten megjelenés, hosszú idő óta először láthatunk valami tartalmasabb gameplay anyagot i a Prototype 2-ből. Bár a Gametrailers exkluzív videója sem üti ki a ház oldalát, azért tartogat néhány látványos pillanatot az egyik fejlesztő által kommentált felvétel.

Élőszereplős előzetest kapott a Prototype 2

A vírus elszabadulása nem tett jót Heller lelkivilágának, családja veszélybe sodródott, New York már nem az a metropolisz, mint régen. Az IGN tette rá a mancsát a Prototype 2 valódi, hús-vér szereplőkkel forgatott trailerére, bár az élő Heller nem olyan keményarc, mint a játékban, de ez nem baj.

Prototype 2 - előzetesen a fegyverek

Főhősünk, Heller nem csak puszta kézzel száll szembe ellenségeivel, a sikerhez vezető út során számos durva mordályt a kezébe vesz. Az Activision és a Radical Entertainment játékmeneti felvételek közben mutatja be a Prototype 2 fegyverarzenálját. Nem semmi felhozatal!

Prototype 2 - rúgjunk szét pár segget!

A Radical Entertaimnent friss előzetessel örvendeztette meg a nagyérdeműt a Prototype 2-ből. A képsorok kellően felvillanyozzák a fogékonyakat, a főhőshöz hasonlóan nekünk is kedvünk támadt szétrúgni pár segget. A farpofabillentő trailercsokor első darabjával van dolgunk. Nem vicc.

11 ok, amiért szükséged van a Prototype 2-re

Az Activision foggal-körömmel szeretne meggyőzni mindenkit arról, hogy a Prototype folytatása bármilyen más játéknál elsőbbséget élvez, s mindenképpen meg kell vásárolnunk azt. Szépen csokorba szedte azokat a kritériumokat, melyek hatására a vásárlás mellett döntesz. Vagy nem.

Prototype 2 - újabb képsorozat a galériában

Tizennégy darab új screenshot landolt a galériánkban a Prototype folytatásáról, a látnivalókon egyetlen jelenetsorozatot vehetünk tüzetesebben is szemügyre. Annyi biztos: James Heller legalább annyira keményarc lesz, mint Alex Mercer volt, pusztakézzel fegyverzi le a katonai helikoptereket is.

Prototype 2 - Apu úton hazafelé

Befutott a Prototype 2 intrója, ami egy háromperces, hús-vér szereplőkkel forgatott videó, kamuhíradós betétekkel. Komolyan elhisszük, hogy a közeljövőben egy vírus tizedeli a New Yorkra hajazó várost, s csupán egyvalaki állíthatja meg a krízishelyzetben feltörekvő gonosztevőket.

Három hónapot késik a PC-s Prototype 2

Ez van srácok - mondaná Tapsi Hapsi a Bolondos Dallamok vasárnapi matinéjának végén, s mi is csak hasonló közhellyel vigasztalhatjuk a PC-s játékosokat. Csúszik a Prototype 2 számítógépes változata, ráadásul nem is keveset, kereken három hónapot a konzolos változatokhoz képest.

Prototype 2 - bemutatkozik a Radnet Edition

Imádtad a Prototype első részét és mindenképpen gyűjtői kiadást szeretnél a polcodon tudni a második rész megjelenésekor? Akkor ne habozz előrendelni a Radnet Editiont, melyhez nem kevesebb, mint 55 ingyenes DLC-t érhetsz majd el a debüt után.

Borongós concepteken a Prototype 2

Az Activision kiadott pár concept artot az áprilisban érkező Prototype 2-ből, melyben megcsodálhatjuk a főszereplő renderképét, valamint a szövetségeseink fizimiskáját. A képek valami eszméletlen hangulatról tanúskodnak - tuti, hogy James Heller kalandja nem lesz mindennapi.