Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
1669626180

Hangjáték lesz a Splinter Cellből

Tudjuk, hogy a Ubisoft előszeretettel kísérletezik az új platformokkal és az alternatív médiumokkal, ezt viszont mi sem láttuk jönni: rádiós hangjáték lesz a Splinter Cellből, amely pénteken kezdetét is veszi!
1656835200

Újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel a Ubisoft

Idén már másodjára tart nagytakarítást a Ubisoft. A kiadó bejelentette, hogy hamarosan újabb tizenöt játék támogatásával hagy fel, és leállítja azok szervereit.
1650978300

Kilencven játék online támogatásával hagyott fel a Ubisoft

A Ubisoft beszüntette számos régi játékának online támogatását, amelyek esetében a többjátékos módtól, a statisztikáktól, a kihívásoktól, de még bizonyos feloldható jutalmaktól is búcsút kell vennünk.
1638984627

Az Assassin's Creed lesz az új Splinter Cell alapja?

Az iparági bennfentes Tom Henderson szerint az új Splinter Cell-játék fejlesztése már a korai fázisban tart, Sam Fisher új bevetése pedig olyan lesz, mint az Assassin's Creed, csak még több lopakodással.
1635091200

A Hitman-sorozatból is meríthet az új Splinter Cell

Az új Splinter Cellről még nem sokat tudunk, ami nem meglepő, hiszen a pletykák szerint alig kezdődtek el a munkálatai, azonban sajtóértesülések szerint a Ubisoft már megfuttatta egy teszten a prototípusát.
1634669700

Pletyka: végre készül az új Splinter Cell-epizód

Napjaink legfelkapottabb szivárogtatója, Tom Henderson most arról számolt be, hogy a Ubisoft végre nekiugrott a következő Splinter Cell-játék fejlesztésének - igaz, egy jó darabig biztosan nem látunk belőle semmit.
1623431158

E3 2021: Itt az első kép a Splinter Cell-animéről

A Ubisoft több projekten is együtt dolgozik a Netflixszel, így várható volt, hogy valamiképp képviselteti magát a Geeked Weeken. Végül három közös alkotásról esett szó, amelyek közül az egyik a tavaly bejelentett Splinter Cell-anime.
1623142800

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.
1599242400

Régóta várt bejelentésekkel készül a Ubisoft?

Több forrás is arról árulkodik, hogy végre megtörhet a jég, és a jövő heti Ubisoft Forwardon bejelenti a francia stúdió, hogy nem csak a Splinter Cell-, de a Prince of Persia-sorozat is visszatérhet.
1596186000

Netflixes animesorozatot kap a Splinter Cell

Megállapodást kötött a Netflix és a Ubisoft, aminek a keretében animesorozatot készítenek a Splinter Cell-játékok alapján. A Variety értesülései szerint két évadot, összesen tizenhat részt kapunk Sam Fisherrel.