Rift

PC

MMORPG, Fantasy
Kiadó: Trion Worlds, Fejlesztő: Trion Worlds
A Trion Words legújabb fantasy MMO-ja - a játékot meg kell venni, sőt havidíjat is fizetni kell utána.
Értékelés: Nincs még értékelve

Dolgozói jelentős részétől megvált a Trion Worlds

A Gamasutra értesülései szerint a Gamigo, mint kiadó nemcsak felvásárolja a Trion Worlds csapatát, de a stúdió munkatársainak jelentős részétől is megvált. A korábbi 200 főből mindössze 25 munkatárs marad csak meg.

Blogajánló: Segasztok, elektrokalandorok!

A fiú boldogan robbant ki az iskola kapuján. Végre péntek, előtte a hétvége, alig kapott házit, így semmi akadálya annak, hogy a barátaival végigjátssza a hétvégét. Nemrég kapott egy új konzolt...

E3 2013: Free-to-playre váltott a Rift

Bizony elérkezett az idő: a Trion Worlds fantasy MMORPG-je ingyenes modellre váltott, azaz korlátozások nélkül férhetünk hozzá a tartalmakhoz, s addig fejlődhetünk, ameddig jólesik. Persze élesedtek az új kiegészítések is.

Júniusban free-to-playre vált a Rift

A Trion Worlds bejelentette, hogy sok más MMO-hoz hasonlóan a Rift is ingyenes modellre vált a jövő hónapban. Az egész világhoz hozzáférhetünk, minden kazamatához, területhez és nem lesz szintsapka sem.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

Új Guiness-rekord: a legtöbb játékbeli házasság

Újabb idióta Guiness-rekord született, ezúttal a Trion Worlds munkatársait kell megverni az ötletért. A Rift fejlesztői Valentin-napon állították be az új világrekordot, eszerint az MMORPG-ben született a legtöbb játékbeli házasság. A kísérletben résztvevők remélhetőleg nem felejtettek el fotókat készíteni a jeles eseményről.

A huszadik szintig ingyenes a RIFT

A Trion Worlds tegnap bejelentette a RIFT Lite-ot, mely lehetővé teszi számunkra, hogy a huszadik szintig ingyenesen játszhassunk az alapból fizetős MMORPG-ben. Nincs semmi meglepő ezen, a World of Warcraft is hasonló próbaverziót kínál a játékosoknak.

Tizenegy kiadó játékaival bővül az Origin

Egyre növekszik az Origin, míg tavaly eleinte csak az Electronic Arts játékait lehetett megvásárolni és letölteni a szolgáltatásból, és az év végére további három kiadó csatlakozott a rendszerhez, addig a legutóbbi bejelentés szerint tizenegy, kisebb-nagyobb vállalat szállt fel az új platformra.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.

A Ubisoft adja ki a Rift: Planes of Telarát

A Trion Worlds már egy ideje egy nagyszabású fantasy MMORPG-n munkálkodik Rift: Planes of Telara címmel. A srácok tudhatnak valamit, a Ubisoft felfigyelt rájuk, így a franciák adják ki a játékot Európában, több éves megállapodás keretében. A Rift világa darabokra szakadt, hősök kellenek ismét.