Insane

Guillermo del Toro első játéka, amelyet a THQ közösen készít.
1439635140

Guillermo del Toro nem csinál több játékot

Kétszer próbálta meg, és mindkét projektje meghiúsult. Nem rajta múlott, de úgy néz ki, ennyi éppen elég volt neki az iparágból, és a jövőben inkább messzire elkerülné a játékfejlesztést.
1395246600

A volt THQ-főnök feltámasztaná az Insane-t

A THQ néhai vezetője, Danny Bilson azt mondta, szeretné feltámasztani Guillermo del Toro horrorjátékát, az Insane-t. Bár a projektet elvileg még nem földelték el, túl sokat nem is hallottunk róla mostanában.
1357571702

Insane - már az új fejlesztővel tárgyalnak

Bár eddig semmit nem láttunk belőle, gyakorlatilag a bejelentése óta nagyon várjuk az Insane-t, és ugyan aggodalomra adott okot, mikor a THQ lelőtte a projektet, állítólag egyelőre semmi nincs veszve.
1354269600

Folytatják az Insane fejlesztését?

A hírek szerint Guillermo del Toro talált fejlesztőt az Insane megvalósítására, miután a THQ a pénzügyi nehézségei miatt megvált a projekttől. Gyakorlatilag biztos, hogy next-gen játékot kapunk.
1350052226

Nincs veszve az InSANE - a Valve lesz a befutó?

Guillermo del Toro, a neves filmrendező nevével fémjelzett horrorjátékot nemrégiben tette jégre a THQ, ám a jogok visszaszálltak a hobbitalkatú filmesre. Del Toro nem adta fel az InSANE-trilógiára vonatkozó terveit, s máris új csapatot keres a projekthez. Ki is nézte magának a Valve-ot.
1344322800

Lelőtték az Insane fejlesztését

A THQ negyedéves pénzügyi helyzetjelentése egy kifejezetten szomorú hírt is hozott, a kiadó nem foglalkozik többé Guillermo del Toro Insane című játékával. A projekt fejlesztése teljesen leállt, jelenleg minden jog és kód a filmes gurunál van, aki szabadon felhasználhatja azokat a jövőben.
1339399857

Skyrim szintű sikerterméket akar a THQ

A THQ nemrég kinevezett főnöke, Jason Rubin ambíciózus, és tényleg a siker útjára szeretné terelni a kiadót. Éppen ezért úgy gondolja, nem csak a Saint's Row-sorozatnak kellene megváltoznia, de a Darksiders II készítőinek is mást kellene csinálnia a jövőben.
1328360400

Új címekkel erősít a THQ, késik az új Metro

A cím megírása közben gondolkodtam, hogy kellene ide valami "négyes metró" vicc, de inkább letettem róla. A lényeg: a THQ közölte a negyedéves pénzügyi jelentését, amiből kiderül, hogy a kiadó számtalan új játékkal készül a következő évekre, hogy így újra régi fényében tündököljön.
1321527600

Brutális lesz az InSane, Del Toro játéka

Továbbra sem tudunk sok mindent a híres hollywoodi filmrendező, Guillermo del Toro InSane néven futó játékáról, csak azt, hogy brutális lesz, és azt, hogy Lovecraft regényei adták az alapötletet. A rendező újra biztosított minket ezekről a tulajdonságokról. Örülünk.
1313499600

Lovecraft, beteg szörnyek, sandbox - ez az inSANE

Az az érdekes az inSANE-nel kapcsolatban, hogy úgy érezzük, bármikor is beszél Guillermo Del Toro a játékról, sosem tudunk meg igazán új információkat, viszont mégis egyre inkább várjuk a megjelenést. Most a hollywoodi rendező azért mégis elhintett egy-két apróságot.