Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters , MAC, PC, PS3, X360

Új résszel jelentkezik a Tiger Woods PGA Tour sorozat, azonban érdekesség, hogy az új rész szinte már egyáltalán nem a golfozóról szól.
1383033600

Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.
1315842383

Visszatérítik a PC-s Tiger Woods PGA Tour 12 árát

A Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters hónapokkal később megjelent számítógépes változata kritikán aluli lett, a rajongók becsapva érezték magukat, a játék hivatalos fórumán nyilvánosan az Electronic Arts ellen fordultak. A kiadó most visszatéríti a program árát, ha a vevők kérik.
1315404000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.
1312300801

Elindult az EA Sports Season Ticket szolgáltatása

A neves sportjáték-kiadó a fanok kedvében igyekszik járni, hiszen útjára bocsátotta a Season Ticket szolgáltatást. Lényegében egy bérletről van szó, ami egy éves időtartamra vásárolható meg, és számos kedvezményt biztosít a FIFA, NHL, Madden és a Tiger Woods PGA Tour játékok esetében.
1311152400

Visszatér PC-re a Tiger Woods PGA Tour

Az EA Sports évekkel ezelőtt úgy döntött, hogy az alacsony kereslet miatt megpróbálja megspórolni a Madden NFL és a Tiger Woods PGA Tour PC-s verzióját, azonban utóbbi az ősszel mégis visszatér a számítógépekre - sőt, aki beruház a játékba, előfizetést kap a PGA Tour Online-hoz is.
1307454658

E3 2011: Gőzerővel tolja a Kinectet a Microsoft

Eddig főleg a nagyobb címek kapcsán tettünk említést a Kinectről; tudjuk ugye, hogy többek között a Mass Effect 3 és a Ghost Recon: Future Soldier is támogatni fogja a kamerát. Azonban a Microsoft sokkal több kinectes bejelentéssel készült az E3-ra - lássuk, melyek voltak azok!
1307392440

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...
1301322600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a héten nem lesz olyan bőségben részünk, mint legutóbb, azért most sem panaszkodhatunk. A legnagyobb címnek kétségtelenül az új Need for Speed ígérkezik, amely szokatlan módon, már tavasszal boltokba kerül - mindennek persze oka van, a Shift már külön utakon jár.
1300723200

Az EA Sports is ejti a nyomtatott kézikönyveket

A környezettudatos gondolkodás a játékiparba is betörni készül, a Ubisoft után a sportjátékairól ismert EA Sports is bejelentette, hogy felhagy a nyomtatott kézikönyvek készítésével. Az intézkedéssel persze spórolni is tud a cég, arról nem is beszélve, hogy a bejelentés marketingeszköznek is elmegy.
1294398004

Mozgásban a Tiger Woods PGA Tour 12

Az utóbbi időben a Tiger Woods nevével fémjelzett játékok nem a kirobbanó innovációjukról voltak híresek, sokkal inkább a névadó személyét övező botrányokról. Ha az úriember neve háttérbe is szorul, az EA idén sem mondott le a PGA Tour soron következő epizódjáról.