Hard Corps: Uprising PS3, X360

A klasszikus játéktermi lövöldék előtt hajt fejet a Konami legújabb XBLA-PSN játéka.
1617121800

Íme, a Games with Gold áprilisi felhozatala

Április közeledtével a Microsoft elárulta, hogy milyen játékokra csaphatnak le az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetői. Jövő hónapban vikinggé, kamionsofőrré vagy futurisztikus harcossá válhatunk.
1300214015

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az ünnep miatt megkésve, de közöljük a legfrissebb játékok megjelenési listáját - szerencsére lesz mivel játszani a héten! Péntektől hivatalosan is belevethetjük magunkat az észak-koreai megszállás elleni harcba, és Japánba is tehetünk majd némi kitérőt: először újraegyesíthetjük az országot, majd bandázhatunk picit.
1297706514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még mindig viszonylag kevés a friss megjelenés, viszont legalább egyik-másik platformon találni olyan játékot, amelyik valóban kihagyhatatlan darab lesz. No nem feltétlenül az Oscar in Toyland 2-re gondolunk, de még az is megeshet, hogy valakinek ez lesz a legszimpatikusabb játék a heti felhozatalból.
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.