Bejeweled Blitz Live X360

A világ egyik legnépszerűbb casuel játéka, melyet akár tizenhatan is játszhatunk most már.
1313157632

Játékokkal bővült a Google+

Azon szerencsés egyedek, kiknek már van Google+ felhasználói fiókja, már számos online játékkal üthetik el üres óráikat a cégóriás közösségi szájtján. Többek között a Dragon Age: Legends, a Bejeweled Blitz, és az Angry Birds is a vállalkozó kedvűek rendelkezésére áll.
1310554829

Az EA megvette a Plants vs. Zombies fejlesztőit

Napjaink egyik legígéretesebb független játékfejlesztője, a PopCap is igába hajtotta a fejét, amikor igent mondott az EA ajánlatára: nem kevesebb, mint 750 millió dollárért eladták magukat a megakiadónak. A PopCap ezentúl új platformokon és piacokon is tiszteletét teszi, elvégre sokat várnak tőlük.
1308812400

Egymilliárdot érnek a Plants vs. Zombies alkotói?

Bár a Zynga és a többi facebookos trónkövetelő valószínűleg kellemesen bekavart neki, a casual mennyországot a PopCap hozta el a 2000-ben indult Bejeweled-sorozattal. A pletykák szerint a fejlesztőcsapatot most egymilliárd dollárért vásárolnák fel, és a potenciális vevők között az EA-t is megemlítik.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.
1298383855

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

No igen, ez az a hét, amire azt mondom: ez kellemes lesz minden szempontból, és elsősorban nyilván nem azért, mert szombaton párbaj lesz a villában. A játékfelhozatal bőségesre sikerült, ráadásul nem egy olyan cím akad közöttük, amit kötelezően ki kell majd próbálnia mindenkinek.
1294330963

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.