King Arthur II: The Role-Playing Wargame PC

Folytatódik az egyik legjobb magyar fejlesztésű stratégiai játék, a King Arthur.
1426959540

Interjú a NeocoreGames-szel

Kishazánk egyik leghíresebb fejlesztőcsapata az elmúlt években sikeresen vetette meg lábát több műfajban is. A két The Incredible Adventures of Van Helsing után legutóbb a Deathtrapet hozták el nekünk. Velük beszélgetünk most.
1349182570

King Arthur II - miért nincs még magyarítás?

Nos, ha a helyzet az, hogy ezt maguk a fejlesztők sem tudják. Ugyan a King Arthur második részéhez magyar feliratot is ígértek, ez a mai napig nem készült el, és a játékot fejlesztő NeoCore és a hazai forgalmazó, a CNG.HU állítják, nem rajtuk múlik a dolog. Azért kárpótolják a vásárlókat.
1330948800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb, magyar játékeladási toplista, aminek különlegessége is van ezúttal, hiszen új platformmal bővült a felhozatal: a PlayStation Vita megjelenésével az új kézikonzol címei is bekerültek a legjobbak közé, sőt az Uncharted majdnem az élbolyban is végzett.
1329484329

King Arthur II: The Role-Playing Wargame teszt

Igazán üdvözítő az, ha hazánk fiai sejtik, hogy valamit jól csináltak, s ezért kapnak egy új lehetőséget arra, hogy még tökéletesebbé tegyék az általuk kitalált receptet. Arthur király élet és halál között lebeg, tapasztalatlan fián, Williamen a sor, hogy a szétesett országot újra összekovácsolja.
1328550514

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.
1327832459

Steamen már elérhető a King Arthur II

Az első King Arthurt szerettük, bár messze nem volt tökéletes játék, főleg, ha a stratégiai részét nézzük. Éppen ezért örömmel számolunk be róla, hogy a folytatás már elérhető Steamen, a magyar Neocore csapatnak pedig erősen drukkolunk a sikerért.
1307688033

E3 2011: King Arthur 2 - misztikum és szörnyek

Érdemes megemlékezni az idei kiállítás egyetlen érdemleges magyar játékáról, a Neocore háza táján készülő King Arthur 2-ről. A recept ugyanaz, mint régen: a Total War körökre osztott és valós idejű stratégiai alapkövei keverednek, a helyszín és az idő ismét a brit mondakörből származik. Videónk is van.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1295114008

Készül a King Arthur második része

A King Arthur a 2009-es év egyik legnagyobb meglepetése volt, a magyar fejlesztésű játéknak pozitív értékeléseikkel még a nagyobb amerikai szaklapok is bizalmat szavaztak annak ellenére, hogy a stratégia itt-ott piszkosul nehéz tudott lenni. A Neocore a minap bejelentette a folytatást.