Monday Night Combat PC, X360

Az Xbox Live-on már bemutatkozott online lövöldözős játék PC-s is tiszteletét teszi.
1299219310

GDC 2011: Tarolt a Red Dead Redemption

San Franciscoban nemcsak a tömény szakmai megbeszéléseké a terep, hanem átadták a Game Developers Choice Awards díjait is, melyek ismét az iparág krémjének véleményét tükrözik. A buli házigazdája a Double Fine színeiben tündöklő Tim Schafer volt, a nagy nyertes a Rockstar tavalyi gyöngyszeme lett.
1296201453

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.
1295956800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkezett hát a nagy nap, boltokba került a Dead Space második része, Isaac Clarke visszatért, és keményebb, mint valaha. A Dead Space 2 az első tesztek alapján nagyon jól sikerült, alig várjuk, hogy végre a nekromorfok közé vessük magunkat, és élesben próbálgassuk a vadi új multiplayer módot.
1295269200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy ez a hét a PlayStation 3-játékosok hete lesz, a LittleBigPlanet 2 és a Mass Effect 2 új verziója miatt mindenképpen érdemes beizzítani a kontrollereket. A többi platformon is lesz megjelenés persze, igaz, ott már jóval szerényebb címekre számíthatunk.
1294912800

GDC 2011: Hét GDCA-jelölést kapott a Limbo

Kihirdették az idei Game Developers Choice Awards díjátadó jelöltjeit. A Game Developers Conference részeként megrendezendő eseményen a fejlesztők nevezhetik, majd választhatják ki az elmúlt időszak legjobb játékait, így nem véletlen, hogy a Limbo is magához méltó figyelmet kaphat végre.
1290081625

Video Game Awards 2010 - a jelöltek listája

Mint a téli E3-at, úgy várjuk a Video Game Awardsot, annyi érdekes bejelentésre számítunk. Persze a Spike által megrendezett díjátadó lényege ettől függetlenül még mindig az év legjobb játékainak megválasztása, úgyhogy vegyük is elő a jelöltek listáját gyorsan, nézzük meg, kik a legesélyesebbek idén!