The Gunstringer X360

A Teasdale játékában egy marionett-báb westernhős irányítunk 2D-s és 3D-s környezetben a Kinect segítségével.
1443852000

Szakított a Microsofttal az egyik fejlesztőcsapata

A Twisted Pixel négy éve került a Microsoft fejlesztőstúdiói közé, a minap azonban bejelentette a szakítását a redmondiakkal. Korábban a Bungie függetlenedett ehhez hasonló módon.
1346482847

Jönnek az első xboxos játékok Windows 8-ra

Megtörtént végre, aminek meg kellett történnie. A Microsoft tegnap bejelentette a Windows 8-ra érkező játékok listáját, melyek elsőként Xbox 360-on és mobilplatformon hódítottak. Találunk azért Windows 8-exkluzív címeket, néhányat pedig előretelepítve is az Xbox Games menüpontban.
1318431600

Felvásárolta a Twisted Pixelt a Microsoft

A Microsoft az utóbbi időben óvatosabb lett a felvásárlásokkal, de azért ha jó lehetőség adódik, még mindig kapnak az alkalmon. Úgy tűnik, hogy az eddig főként Xbox Live Arcade-es játékokat készítő Twisted Pixel igen jó lehetőségnek tűnt, s reméljük, az egyediségük sem vész el.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1316943523

The Gunstringer teszt

Elárulták. Becsapták, megalázták, megölték. De visszatért. Férgektől hemzsegő, rothadó teste egy sötét éjszakán kikelt a sírból, korábbi bandája véres megtorlásra ítéltetett, mélyen a szemébe néz majd áldozatainak, élvezettel fogja meghúzni a ravaszt. Ő a Gunstringer.
1315821600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten bőven lesz megjelenő játék, persze az igazán érdekeseket úgy kell kimazsolázni közülük. A napokban jelenik meg a Call of Juarez PC-s verziója, jön a Hard Reset és a TrackMania első igazi folytatása, és érkezik a Red Orchestra második része, a Heroes of Stalingrad is.
1314165642

GC 2011: The Gunstringer - egy húron pendülünk

Mi az a kinectes cím, amiben marionettbábukkal harcolunk a rosszfiúk ellen? Hát persze, hogy a The Gunstringer, amit nem kell túl komolyan venni, s csupán csak negyven dollárt kell érte leszurkolnunk szeptember közepén. A múlt héten naná, hogy új látnivalókkal volt ott Kölnben.
1311590012

Szeptemberben jön a The Gunstringer

A Twisted Pixel bejelentette, hogy szeptemberben kerül boltokba legújabb játéka, a The Gunstringer. A marionettbábút középpontba állító lövöldét a tartalma miatt mindenképpen érdemes lehet megvenni, hiszen nemcsak nyomott áron kaphatjuk majd meg, de Fruit Ninja Kinect is ajándékba jár hozzá.
1308751200

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.
1308576618

Dobozos játék lesz a The Gunstringer

A Microsoft annyira bízik a The Gunstringer sikerében, hogy külön kérésére az eddig letölthető címként ismert, korábban kinectes hardcore shooterként jellemzett játék megállja a helyét bolti forgalomban is. A döntést a pletykák szerint egyenesen Steve Ballmer és más fejesek hozták.