Ridge Racer Unbounded PC, PS3, X360

A FlatOut fejlesztői beszállnak a Ridge Racer-sorozat fejlesztésébe. Az Unbounded sokkal vadabbnak és veszélyesebbnek ígérkezik.
1439362813

Namco Bandai akció a Humble Bundle-n

Ismét remek akciót hirdetett a Humbe Bundle csapata. Ezúttal a Namco Bandai játékai közül szemezgethetünk, így olyan címeket szerezhetünk be nagyon olcsón, mint a Star Trek vagy az Enslaved.
1438788300

A Dark Souls is bekerült az új Humble Bundle-be

Gamescom-közvetítésünket megszakítva említjük meg nektek, hogy tegnap elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amely a Bandai Namco játékaira fókuszál. Kis pénzért Pac-Man, nagy(obbacska) pénzért Dark Souls a jutalmad.
1425110433

Leállnak a Ridge Racer Unbounded szerverei

Három évvel ezelőtt jelent meg a Ridge Racer Unbounded, melynek szervereit most leállítja a Bandai Namco. A játék online módja mától PC-n és konzolokon sem elérhető.
1361725200

Teaseren a Flatout készítőinek új játéka

Új játékon dolgozik a Bugbear Entertainment, a fejlesztésből már az első teaser trailer is megérkezett. Túl sok információnk mindenesetre nincs róla, de az tuti, hogy köze lesz a roncsderbikhez.
1334392209

Ridge Racer: Unbounded teszt

Shatter Bay. Egy metropolisz, a gazdagság szinonimája, sugárutak és sikátorok kusza, kiismerhetetlen hálózata, ahol unatkozó selyemifjúk napi rendszerességgel az illegális autóversenyzésnek hódolnak. Vajon elég vér van-e a pucádban ahhoz, hogy az egész városra kiterjeszd a dominanciádat?
1332828000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt hetek pörgése után kicsit meg lehet pihenni, ez a néhány nap sokkal kevésbé lesz húzósabb, mint a korábbiak. Lesz azért egy-két érdekes megjelenés, de azért ezektől senki nem fogja hanyatt vágni magát. A Ridge Racer Unboundeddel mindenképpen teszünk majd egy próbát!
1332586800

Megjelenés előtti trailert kapott az új Ridge Racer

Megkockáztatjuk, hogy jó lóra tett a Namco Bandai a FlatOut-játékokat is jegyző Bugbearrel, a Ridge Racer Unbounded remekül fest, noha nem lennénk meglepve, ha a hardkór rajongók gondolkodás nélkül replikáznának, hogy "de hát ez nem is Riddzs". Nekünk azért tetszik, itt az új rész launch trailere.
1332421212

Ridge Racer Unbounded - így készítünk új pályát

A Namco Bandai várva-várt új arcade autóversenyében nem kényszerülünk arra, hogy csupán a Bugbear által megálmodott vonalvezetéseket toljuk végig. A beépített City Editor segítségével mi magunk is elkészíthetjük álmaink pályáit, amiket aztán megoszthatunk a nagyközönséggel.
1331377255

Totálkár a Ridge Racer: Unbounded új trailerében

A Bugbear újabb kedvcsinálóval jelentkezett a hónap végén megjelenő Ridge Racer: Unboundedből. Ismét a környezet bemutatására helyezik a hangsúlyt, de azért látunk majd jó pár ütközést és lángoló verdát. Adrenalinpumpáló autóversenyből nem lehet eleget kiadni.
1330794052

Ridge Racer: Unbounded - versengés éjjel

Csaknem egy tucatnyi új screenshotot prezentált nekünk a Bugbear a hónap végén megjelenő Ridge Racer: Unboundedből. Vajon van-e még igény az illegális városi versenyzést bemutató autós címekre? Bőven adagolt blur-effekt, csillogó fények és gyors autók - kipróbálásra ajánlott!