Cars 2: The Videogame , DS, MAC, PC, PS3, PSP, X360

A Pixar 2011-es nyári animációs mozislágere alapján készült videojáték, a már ismerős karakterekkel.
1522261858

Íme, a Games with Gold áprilisi kínálata

A PlayStation Plus követhező hónapban kínált játékai után a Microsoft is lerántotta a leplet az áprilisi Games with Gold felhozataláról, ami ezúttal egészen kellemesre sikeredett.
1353848400

Élen nyitott itthon a Call of Duty: Black Ops II

Az őszi dömpingben minden hétre jut egy slágercím, most éppen a Call of Duty: Black Ops II tarolta le azonnal a hazai játékeladási toplistát, míg a Halo 4 pedig még a dobogóról is lecsúszott.
1350280800

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Továbbra is a FIFA 13 vezeti a hazai játékeladási toplistát, a magyar játékosok még mindig focizni akarnak, és ez így is marad egy darabig. A rivális Pro Evolution Soccer 2013 is megérkezett a legjobb tíz közé, de a dobogóhoz kevés volt az eladások száma, a hatodik helyre futotta csak neki.
1349720524

Itthon is élen nyitott a FIFA 13

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a FIFA 13 világszerte jól szerepelt, több mint négymillió példányt adtak el belőle az első napokban; úgy tűnik, Magyarországon is remekül indított a focis játék. Az új rész a legkeresettebb játék volt a megjelenésekor, még az új World of Warcraft-kiegészítőt is megelőzte.
1317049200

Második helyen nyitott itthon Red Orchestra 2

Rögtön a megjelenése után a második helyre küzdötte fel magát a Red Orchestra folytatása: a második világháborús FPS-ek tucatjai közül realizmusával kitűnő játékot imádták a magyarok, csak éppen a Dead Islandet nem tudta lenyomni, ami még jobban szerepelt, mint a múlt héten.
1315492210

Leépítések a Cars 2 fejlesztőinél

A Pixar népszerű animációs meséje, a Verdák 2 játékadaptációjának fejlesztői komoly bajban vannak. Nem kevesebb mint 20 dolgozójának mondott fel a Disney. A vállalat költségvetési megszorításokra hivatkozott a szeptember 1-jén életbe lépő elbocsátások miatt. Sajnáljuk!
1314018000

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Befutottak a legfrissebb játékeladási toplisták, meglepő változások továbbra sincsenek, sőt új belépővel is csak egy alkalommal találkoztunk. A csúcson továbbra is a Battlefield: Bad Company 2 terpeszkedik, de nem sokkal van mögötte elmaradva a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Black Ops sem.
1312802254

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Az uborkaszezon nem igazán mozgatja meg a hazai játékeladási toplistákat, új szereplők egyáltalán nincsenek, csak a jól bevált sikercímek váltogatják egymást továbbra is. A legjobb tíz között például mindjárt találunk két Harry Potter játékot, míg az élen még mindig a World of Warcraft előfizetői kártya áll.
1309125947

Cars 2: The Videogame Wii teszt

Villám McQueen és Matuka. Egy villámgyors, tűzpiros versenyverda, és egy öreg, rozsdás autómentő. Különös barátságuk a 66-os út mentén fekvő Kipufogó-fürdőben kezdődött, sok éve volt már, hogy hőseinket ott összehozta a szerencse, s a legnagyobb kalandok valószínűleg még csak most kezdődnek!
1308580200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg a horrorrajongók és a kifacsart világok szerelmesei örülhetnek a héten, hamarosan ugyanis két olyan cím is megjelenik, amelyik ebben a kategóriában domborít majd. A F.E.A.R. harmadik részében Paxton Fettel és Point Man küzd Alma ellen, a Shadows of the Damned pedig a pokolba hív meg minket.