Sesame Street: Once Upon a Monster X360

Kinect-exkluzív akció-kalandjáték készül a Sesame Street hőseinek főszereplésével. A játékon Tim Schafer és a Double Fine dolgozik.
1355558426

Schafer: a kis stúdiókat eltiporja a next-gen

A Double Fine alapítója, a mindig jó kedélyű Tim Schafer ezúttal aggodalmát fejezte ki a közelgő next-gen platformokkal kapcsolatban, mert szerinte a kis stúdióknak nincs biztos helyük az új konzolokon.
1354021209

Amnesia Fortnight – itt vannak a döntős alkotások

A Double Fine felfedte az Amnesia Fortnight négy legtöbb szavazatot kapott alkotását. A játékosok ezeket a címeket szeretnék viszontlátni kézzel fogható formában, Tim Schafer csapata kimerítő két hét elé néz.
1353412809

Szavazz a Double Fine következő játékára!

Tim Schafer idén is a rajongók segítségét kéri egy roppant fontos kérdés megválaszolásában. Az Amnesia Fortnight projekt keretében a műértő gamerek dönthetik el szavazatok formájában, hogy melyik legyen a Double Fine következő játéka. A négy legígéretesebb alkotás megvalósulhat.
1331722800

3,3 millió gyűlt össze Schafer kalandjátékára

A Kickstarter történetének legnagyobb sikere Tim Schafer és a Double Fine kalandjátékprojektje. A fejlesztésre egy hónap alatt 3,3 millió dollárt dobtak össze a rajongók. Brian Fargo közben már a Wasteland folytatására kéri a pénzt a néptől, és egyelőre jól megy neki.
1329814827

Már kétmillió dollárnál jár a Kickstarter-projekt

Gyors helyzetjelentéssel szolgálhatunk Tim Schafer háza tájáról: a Double Fine azon törekvése, miszerint igazi régivonalas, point and click kalandjátékot készít, jóval meghaladta a remélt érdeklődők számát. Az eredeti cél az volt, hogy 400 ezer zöldhasút kaparnak össze a támogatók segítségével - nem így lett.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1318352424

Launch traileren a kinectes Szezám utca-játék

Elmo és barátai immáron negyven éve borzolják a TV-néző gyerekek idegeit - többnyire a tengerentúlon, de itthon se kell sokáig keresgélnünk. Jobb esetben nem is fordítanánk nagyobb figyelmet az újabb videojátékos vonatkozása felé, ha nem Tim Schafer és buggyant csapata dolgozna rajta.
1318237200

Több játékot is leleplezhet a héten a Doube Fine

A Brütal Legend óta csak apróságokon dolgozik Tim Schafer és csapata, s a jelek szerint apróságokkal is folytatják, ugyanis a héten több címet is terveznek leleplezni, és ezekkel együtt összesen hat játékot mutogatnak majd a sajtónak. Kezdhetünk izgulni?
1313664121

GC 2011: Megvannak a GamesCom legjobbjai

A kiállítás során átadták az idei év legjobbainak járó díjakat. A viszonylag rövid lista persze sok egyet nem értésre adhat okot, de azt nem mondhatnánk, hogy váratlanok a benne szereplő címek. Egy azonban biztos: az Electronic Arts szépen aratott idén.
1310536800

Tim Schafer pitcheli a Once Upon a Monstert

Még az olyan nagy neveknek is, mint Tim Schafer, el kell adniuk a saját projektjüket, s ezért különböző cégek vezetőivel kell tárgyalniuk. A Once Upon a Monster kapcsán most kikerült video éppen azt mutatja be, amint a legendás designer a Sesame Street nagyfőnökével beszélget.