Medal of Honor: Warfighter

PC, PlayStation 3, Xbox 360

FPS, Háborús
Kiadó: EA, Fejlesztő: EA Los Angeles
A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
Értékelés: 6.5

Frissítve: Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

Noha a Microsoft már jó előre bejelentette, hogy milyen ajándékokkal kedveskedik januárban az Xbox Live Gold-előfizetői számára, a Sony még mindig adós a PlayStation Plus ingyen játékaival.

Mi az a Need for Speed: Millionaire?

Egy kukában landolt Need for Speed-epizód koncepciója. A Criterion Games fejese, Alex Ward több soha el nem készült projektjükről is lerántotta a leplet - ez volt köztük az egyik.

Lehúzta a rolót a Medal of Honor-csapat

Ahogy az várható volt, bezárt a Danger Close, a Medal of Honor-játékokon dolgozó brigád munkatársait pedig szétszórták az EA más csapatainál. A DICE új Los Angeles-i stúdiójához is mentek néhányan.

PlayStation Vitán tér vissza a Medal of Honor?

Egy grafikus személyes oldalára kipakolt koncepciós rajz szerint a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről elhíresült Slant Six Games egy új Medal of Honoron dolgozik, amely a Sony handheldjén láthat napvilágot.

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.

EA: visszatér a Medal of Honor, ha itt az ideje

A Medal of Honor nem halt meg, csak félretették egy darabig - biztosította a rajongókat az Electronic Arts. Mint ismert, a Warfighter gyér fogadtatása miatt a kiadó egyelőre nem rendelt be új epizódot.

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.

Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot

Minden meglepetés nélkül, az EA parkolópályára tereli a Medal of Honor-frencsájzt. A tavalyi Warfighter gyér kritikai fogadtatása és a vásárlói kedv hiányának folyományaként jövőre nem lesz új rész. Új Battlefield jön helyette.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

Launch traileren a MoH: Warfighter új DLC-je

Tegnap óta érhető el konzolokon a Medal of Honor: Warfighter Zero Dark Thirty névre keresztelt DLC-je, mely a Sony Pictures azonos címen futó mozifilmjéből merített ihletet. A PC-s verzió még késlekedik.

MoH: Warfighter - fejlesztői naplón az új DLC

Decemberben érkezik a Medal of Honor: Warfighter új letölthető csomagja, mely a Zero Dark Thirty Map Pack névre hallgat, de néhány forrás The Hunt Map Pack néven hivatkozik rá. Olyan többjátékos helyszíneket kapunk, amik az Osama Bin Laden elleni akcióban kulcsfontosságú szerepet játszottak.

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.

Medal of Honor - büntetik a tanácsadó katonákat

A Warfighter több-kevesebb sikerrel próbálta visszaadni a háború valós oldalát, s azt a terhet, amit a harcoló nők és férfiak minden nap átélnek a frontvonalban. A hitelesség végett a Danger Close igazi Navy Seals-bakákat kért fel a tanácsadóként, ám a fagyi visszanyalt: a feletteseik nem örültek neki.

MoH: Warfighter - Bin Laden már a spájzban van

Nevezhetjük csalódásnak az új Medal of Honort? Tény, hogy a télen érkező Zero Dark Thirty Map Pack javíthat a multiplayer megítélésén. A Bin Laden utáni hajtóvadászat, valamint az azonos címen futó új Kathryn Bigelow-film ihlette a térképcsomagot. Ezúttal mozgásban is megcsodálhatjuk a kiegészítőt.

Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.

Pachter: ennyi volt a Medal of Honornak

Nem elég, hogy az Electronic Arts is elismerte, csalódott a Medal of Honor: Warfighter teljesítményében, mára a sorozat menetrendszerű temetése is megkezdődött. Michael Pachter és elemzőcége szerint a Medal of Honor a Warfighter miatt garantáltan beleáll a földbe.

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.

Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.

Medal of Honor: Warfighter - még egy launch trailer

Holnap várható a Medal of Honor: Warfighter európai megjelenése, ennek apropóján az Electronic Arts a játék single player launch trailerét is elérhetővé tette. Ahogy az új videóból kitűnik, az egyjátékos kampányban sokkal nagyobb jelentősége lesz a személyes háttérnek, mint korábban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!