Puzzle Agent 2 IPHONE, MAC, PC, PS3

Folytatódik a Professor Layton-sorozat által inspirált Telltale-kalandjáték.
1558702800

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.
1460536200

Telltale-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle indult, melyben a Telltale játékai vásárolhatóak meg akciós áron. Egy dollárért többek között a The Walking Dead első évadát is megkapjuk, de a friss Tales of the Borderlandsért sem kell sokat fizeti.
1370162801

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.
1309273200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyelőre nem akar elkezdődni az uborkaszezon, még mindig van olyan cím vagy DLC, amit feltétlenül érdemes lesz kipróbálni a hét folyamán - persze csak ha megnézted az új Transformers-mozit. Végre lesz új 3DS-megjelenésünk is, ezúttal nem kisebb cím érkezik a gépre, mint a Resident Evil: The Mercenaries 3D.
1298119048

Újabb három címet jelentett be a Telltale

Úgy tűnik, a Telltale Games magasabb fokozatra kapcsolt, a tegnapi két bejelentésük után újabb három játékot jelentettek be úgy, hogy mindezeken felül egyébként is dolgoznak két címen. Profilváltás nem lesz, a srácok epizodikus kalandjátékokkal erősítenek a jövőben is, de ezt nem akármilyen nevekkel teszik.