Hector: Badge of Carnage IPHONE, MAC, PC

PC-re, Mac-re és iPadre költözik az iPhone-on már bizonyított sorozat. A portolást a Telltale végzi.
1558702800

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.
1370162801

Telltale-es Humble Bundle - még négy napig

Ezúttal a Humble Weekly Sale is kifejezetten ütősre sikerült, Telltale-játékokat vehettek, ráadásul a szokott módon annyiért, amennyit nem sajnáltok kiadni értük. Még négy napig tart az akció.
1316437200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszívan elkezdődött a szeptember, azt kell, hogy mondjuk, igaz, ez az időjáráson még nem látszik. Mindenesetre ne legyen bűntudatod a napsütés miatt, nyugodtan vesd bele magad az e heti termésbe is, ha találsz a fogadra való játékot: Gears of War 3, F1 2011, jöhet?
1303927200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét sokkal lazább lesz, mint az előző, de pihenni is kell, ugye. Az önjelölt szuperhősök azért jól fogják magukat érezni, úgy néz ki, a teniszfanatikusok is megtalálják majd a számításukat, és ha mutánsok főszereplésével készült Diablo-t kerestél, akkor is jól fog telni a heted.
1298119048

Újabb három címet jelentett be a Telltale

Úgy tűnik, a Telltale Games magasabb fokozatra kapcsolt, a tegnapi két bejelentésük után újabb három játékot jelentettek be úgy, hogy mindezeken felül egyébként is dolgoznak két címen. Profilváltás nem lesz, a srácok epizodikus kalandjátékokkal erősítenek a jövőben is, de ezt nem akármilyen nevekkel teszik.