King's Quest: Your Legacy Awaits

PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One

Kalandjáték
Kiadó: Sierra, Fejlesztő: The Odd Gentlemen
Végül nem a Telltale Games, hanem a The Odd Gentlemen támasztja fel a King's Questet.
Értékelés: Nincs még értékelve

A hónap végén véget ér a King’s Quest

Dátumot kapott a Sierra és a The Odd Gentleman kalandjátékának utolsó epizódja, a King’s Quest - Chapter 5: The Good Knight. A premierrel egy időben a teljes évadot tartalmazó dobozos verzióra is lecsaphatunk.

Ingyenes a King’s Quest első epizódja Xbox One-on

A King's Questnek egy emberöltő kellett ahhoz, hogy újra feltámadjon. A rebootot epizodikus formában képzelte el a The Odd Gentleman, s most a nyitányt ingyenesen elérhetővé tették Xbox One-ra.

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.

King’s Quest - április végén jön a harmadik epizód

A Sierra elárulta, hogy a King’s Quest - Chapter 3: Once Upon a Climbre április végén csaphatunk le az összes platformon. Most egy rakat képet kaptunk Graham király mókás kalandjának folytatásáról.

Launch traileren a King's Quest második része

Több hónap várakozás után végre elérhető a The Odd Gentlemen által fejlesztett King's Quest második része. A megjelenés apropóján befutott az ilyenkor szokásos launch trailer is.
  • Írta: barackostej
  • 3 komment

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, ez a hét is eljött: pénteken végre mozikba kerül az új Star Wars-film, Az ébredő Erő. Hosszú lesz ez a pár nap, reméljük, betáraztatok játékokból, hogy legyen mivel kihúzni addig!

King's Quest - két hét múlva jön a második rész

Az augusztusi teaser trailer óta nem hallhattunk a feltámasztott King's Quest második felvonásáról, ma viszont végre hivatalossá vált, hogy december közepén érkezik a Rubble Without a Cause epizód.

PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.

Teaser traileren a King’s Quest: Episode 2

Júliusban mutatkozott be az ötrészesre szabdalt King's Quest-sorozat első darabja, az A Knight to Remember, amit még az év vége előtt követni fog a folytatás. Ennek apropóján trailert kapott a Rubble Without a Cause epizód.
  • Írta: Shifty
  • 1 komment

Vállveregetős traileren a King's Quest

Július végén jelent meg a 32 éves King's Quest-sorozat legújabb darabja. Az első epizód után úgy tűnik, hogy egy méltó folytatást sikerült összeraknia a The Odd Gentleman csapatának.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Elrajtolt az új King's Quest

Ma piros betűs napot tarthatnak a kalandjátékok rajongói. Az Activision jóvoltából 32 év után feltámadt a King's Quest, az új iteráció első epizódja A Knight To Remember címen fut, befutott a launch trailere is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem mondhatnánk, hogy el vagyunk árasztva jobbnál jobb megjelenésekkel, de azért akad egy-két érdekesebb cím az ínyencek számára. Még mindig nagyon "furcsa az élet", és feltámad egy Sierra-klasszikus is.

Megvan az új King's Quest dátuma

Az ötrészesre tervezett King's Quest első epizódja július végén startol el. A The Odd Gentleman csapata támasztja fel a Sierra klasszikus kalandjátékát, amelyről most egy új előzetes is befutott.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Gameplay traileren az új King's Quest

Befutott a megújult King's Quest, az epizodikus kalandokat ígérő Your Legacy Awaits első gameplay ízelítője. A júliusra datált első részből kiderül, hogy Graham királyból milyen kalandos úton lett lovag.

King's Quest - megérkezett a legújabb videónapló

Folytatódik az idén visszatérő King's Quest: Your Legacy Awaits videónapló-sorozata. Amíg a legutóbbi részekben a szinkronnal és a látványvilággal ismerkedhettünk meg, addig az utolsó rész a játék zenéjét mutatja be.

King's Quest - kézzel festett látványvilág

Múlt héten a King's Quest: Your Legacy Awaits szinkronszínészei mutatkoztak be, ma pedig a játék művészeti részlege mesél arról, hogyan is készül a játék mesekönyveket idéző látványvilága.

King's Quest - videónaplón a szinkron

Megérkezett a King's Quest: Your Legacy Awaits négyrészes videósorozatának második felvonása. Az új videónapló ezúttal a játék szinkronmunkálataira fókuszál, így megismerhetjük a szinkronszínészeket is.

Fejlesztői naplón a King's Quest

Négyrészes videósorozatot bocsájtott útjára a Sierra Games az új King's Questről. Az Odd Gentleman csapata maximálisan tiszteletben tartja az eredeti játékot, így a mesteri narratíváról és a rejtvényekről sem kell lemondanunk.