King's Quest: Your Legacy Awaits PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Végül nem a Telltale Games, hanem a The Odd Gentlemen támasztja fel a King's Questet.
1476547213

A hónap végén véget ér a King’s Quest

Dátumot kapott a Sierra és a The Odd Gentleman kalandjátékának utolsó epizódja, a King’s Quest - Chapter 5: The Good Knight. A premierrel egy időben a teljes évadot tartalmazó dobozos verzióra is lecsaphatunk.
1461927619

Ingyenes a King’s Quest első epizódja Xbox One-on

A King's Questnek egy emberöltő kellett ahhoz, hogy újra feltámadjon. A rebootot epizodikus formában képzelte el a The Odd Gentleman, s most a nyitányt ingyenesen elérhetővé tették Xbox One-ra.
1461758432

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.
1461596400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is készültünk nektek játékmegjelenési listával, ráadásul kifejezetten terjedelmes darab lett a mostani. Főleg az epizodikus sorozatok folytatásainak és letölthető indie címeknek örülhetünk.
1457969400

King’s Quest - április végén jön a harmadik epizód

A Sierra elárulta, hogy a King’s Quest - Chapter 3: Once Upon a Climbre április végén csaphatunk le az összes platformon. Most egy rakat képet kaptunk Graham király mókás kalandjának folytatásáról.
1450263600

Launch traileren a King's Quest második része

Több hónap várakozás után végre elérhető a The Odd Gentlemen által fejlesztett King's Quest második része. A megjelenés apropóján befutott az ilyenkor szokásos launch trailer is.
1450080000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nos, ez a hét is eljött: pénteken végre mozikba kerül az új Star Wars-film, Az ébredő Erő. Hosszú lesz ez a pár nap, reméljük, betáraztatok játékokból, hogy legyen mivel kihúzni addig!
1448992855

King's Quest - két hét múlva jön a második rész

Az augusztusi teaser trailer óta nem hallhattunk a feltámasztott King's Quest második felvonásáról, ma viszont végre hivatalossá vált, hogy december közepén érkezik a Rubble Without a Cause epizód.
1448470920

PlayStation Plus - itt ezeket kapod decemberre

A Sony bejelentette, hogy milyen ajándékokat kapnak a PlayStation Plus-előfizetők decemberre. A felhozatalban akadnak jobb és rosszabb címek is, de aki az ünnepek kapcsán valamilyen ütős PS4-játékra számított, csalódni fog.
1440914459

Teaser traileren a King’s Quest: Episode 2

Júliusban mutatkozott be az ötrészesre szabdalt King's Quest-sorozat első darabja, az A Knight to Remember, amit még az év vége előtt követni fog a folytatás. Ennek apropóján trailert kapott a Rubble Without a Cause epizód.