Elite: Dangerous

PC

Stratégia, Ûr
Kiadó: Frontier Developments, Fejlesztő: Frontier Developments
David Braben visszatér a klasszikus Elite világába, és egy igazi folytatást készít az egykoron legendás űrhajós anyagnak.
Értékelés: 8.0

Elite Dangerous: Odyssey - félig támogatja a VR-t

Az Odyssey hamarosan új távlatokkal bővíti az Elite: Dangeroust, hiszen az űr után a bolygókat is felfedezhetjük. Habár a játék védjegyének számító VR-támogatást nem hagyja maga mögött a kiegészítő, mindent mégsem láthatunk majd ily módon.
  • Írta: gorien
  • 3 komment

Fejlesztői naplón az Elite Dangerous: Odyssey

Az Elite Dangerous következő expanziója, az Odyssey megvalósítja a Frontier régi ígéretét: hamarosan személyesen is megvethetjük a lábunkat a bolygók felszínén. Erről mesélnek bővebben a játék fejlesztői.

A jövő év elején nagyot frissül az Elite: Dangerous

A Frontier Developments eddig Next Eraként hivatkozott az Elite: Dangerous következő nagyobb frissítésére, nem sokkal ezelőtt azonban formálisan is bemutatta a kiegészítőt. A jövő év elején érkezik az Odyssey.

Elite: Dangerous - nyáron érkeznek az anyahajók

Hosszas várakozás után úgy tűnik, hogy nyáron végre megérkeznek az Elite: Dangerous anyahajói, melyekről megtudtunk pár izgalmas részletet is. A Frontier két bétateszttel teszi próbára a hatalmas bestiákat.

Forma 1-játékok készülnek a Frontiernél

Állatkertet és vidámparkot igazgattunk már a Frontier játékaiban, de a következő években a Forma 1 világában is kipróbálhatjuk, milyen a menedzserek élete. A jelenlegi állás alapján négy Forma 1-es menedzsmentjátékra számíthatunk tőlük.

GC 2019: Elite Dangerous - videón az anyahajók

Nem túl gyakran frissül új tartalommal az Elite: Dangerous óriási univerzuma, de amikor igen, akkor feltétlenül érdemes pillantást vetni rá! A Gamescomon a Frontier lerántotta a leplet a várva-várt anyahajókról.

Jurassic World Evolution - túl a 2 millión

Jól muzsikált a Frontier Developments dinós parképítő játéka, de nem panaszkodhat a stúdió a többi fejlesztéseire sem. A Jurassic World Evolution és a Planet Coaster is átlépték a kétmilliós eladott példányszámot.

Elite: Dangerous - mit hoz a Beyond: Chapter 4?

Hamarosan lezárul az Elite: Dangerous - Beyond frissítéseinek sorozata, az utolsó fejezet pedig az eddigi legjelentősebbnek ígérkezik. Csatlakozzunk a játékosok saját flottáihoz, vagy közelítsük meg a felfedezés és bányászat kérdését új nézőpontból!

Elite Dangerous - itt a Beyond: Chapter Two

Végre élesedett az Elite Dangerous ingyenes bővítményének második darabja PC-n és konzolokon. A Beyond: Chapter Two friss küldetéseket, hajókat és fegyvereket tartalmaz. Az előzetes minden fontos dologra kitér.

A hónap végén érkezik az Elite Dangerous: Beyond

A Frontier Developments bejelentette a Elite Dangerous: Beyond - Chapter One dátumát. Ez lesz az űrszimulátor harmadik szezonjának első frissítése, amely mindenki számára ingyenes lesz.

Ismét fejlesztőstúdióba fektetett be a Tencent

A kínai internetes megavállalat újra kitett magáért: ezúttal az Elite: Dangerous és a Planet Coaster fejlesztőjébe, a Frontier Developmentsbe vásárolta be magát 17,7 millió fontért.

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

PlayStation 4-re is megjelent az Elite: Dangerous

Ráadásul nem is akárhogy! Mostanság egy teljesen új rejtély hozza lázba az Elite: Dangerous rajongóit. A HIP 19026 naprendszerben idegen struktúrák tűntek fel, a céljuk egyelőre ismeretlen. Csekkold a launch trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

Június végén jön PS4-re az Elite: Dangerous

Régóta váruunk az Elite: Dangerous PS4-es verziójára. A Frontier korábban a második negyedévre ígérte az űrszimulátort, amit végül sikerült is tartani. Egy friss előzetessel hangolódunk a premierre.

2017-ben jön a PS4-es a Elite: Dangerous

2017 második negyedévében PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous. A készítők egyedi DualShock 4-es irányítási funkciókat ígérnek, valamint természetesen a PS4 Pro-támogatás sem marad ki.
  • Írta: barackostej
  • 4 komment

Ingyen hétvégén az Elite Dangerous: Arena

A Frontier Developments ingyen elérhetővé tette a hétvégére az Elite Dangerous kompetitív módját, az Arenát. A külön is megvásárolható Arenában más játékosok ellen tesztelhetjük a tudásunkat.
  • Írta: barackostej
  • 7 komment

GDC 2016: Az Oculus Rift nyitójátékainak listája

Harminc játékkal startol el március 28-án az Oculus Rift. Ezek közé tartozik a Project CARS, az Adr1ft, az Elite Dangerous, az EVE: Valkyrie és a Defense Grid 2 is. A felhasználók egy közösségi hubnak, az Oculus Home-nak is örülhetnek.

Megjelent az Elite Dangerous: Arena

Oké, az űr felfedezése is nagyon le tudja kötni a játékost, de néha előfordul, hogy lazulásképpen némi űrharcra vágyunk. Pontosan erre szolgál az Elite Dangerous: Arena, amely már önálló formában is letölthető.

Elite: Dangerous - a Steam VR élvez prioritást

Noha a délelőtti infók még arról szóltak, hogy a Frontier Developments nem támogatja hivatalosan az Oculus Rift végleges verzióját, szerencsére erről szó sincs. Ám ettől még a Valve-féle Steam VR élvez prioritást náluk.