Beyond Good & Evil HD

PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Network, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Kaland
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Az eredeti Beyond Good & Evil, habár anyagilag nem volt sikeres, örökre beírta magát a játékok történelemkönyvébe. A Ubisoft most egy HD remake-kel idézi újra emlékezetünkbe ezt a klasszikust.
Értékelés: 9.0

A Beyond Good & Evil is Netflixre látogat

A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is kibővítik a streamingszolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Íme, a Games with Gold augusztusi ajándékai!

Lassan vége ennek a hónapnak is, így a Microsoft Major Nelson vezényletével lerántotta a leplet a Games with Gold akció következő havi játékairól. Változatos felhozatalra számíthatunk.

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.

Gőzerővel készül a Beyond Good & Evil 2

A Rayman alkotója, Michel Ancel új indie stúdiót alapított Wild Sheep néven, ám a Ubisoft Montpelliernél betöltött állását sem hagyja ott. Annál is inkább, hiszen a franciák szerint már teljes erőbedobással készül a BG&E 2.

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.

Májusban jön a PSN-es Beyond Good & Evil HD

Az Xbox 360-tulajok már a hónap eleje óta élvezhetik a Beyond Good & Evil grafikailag feljavított változatát, s ha minden jól megy, hamarosan a PlayStation 3-on játszók is magukévá tehetik az új címet. Várni persze kell egy pár hetet, de a Ubisoft cserébe néhány apró extrát is ígér a vásárlóknak.

Ubisoft: a Beyond Good & Evil időtlen

Az egyik dolog, amiért a Beyond Good & Evil simán megállja a helyét HD-remake-ként is, az az, hogy nem a trendi újdonságokra épül. Legalábbis a Ubisoft így látja, és lássuk be, természetes, hogy védeni próbálják csemetéjüket, amely a pénztáraknál már az eredeti megjelenéskor sem volt sikeres.

Beyond Good & Evil HD - itt a launch trailer

A Beyond Good & Evil egy különös történet. Michael Ancel játéka tipikus példája annak a zseniális mesterműnek, ami a sajtótól megkapta a legjobb értékeléseket, aki pedig kipróbálta, az mind imádta, mégsem teljesített jól a pénztáraknál. A Ubisoft most egy HD-remake-kel próbálkozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem lesz rossz ez a hét sem, a dobozos játékok és a DLC-k között is rábukkanhatunk néhány fogunkra való gyöngyszemre. Stratégáknak az új Warhammer 40.000: Dawn of War II kiegészítőt, a bokszolóknak pedig a Fight Night Championt ajánljuk, a mozikedvelők pedig a Rangót ne hagyják ki.

Beyond Good & Evil 2 - hinni kell benne

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a Beyond Good & Evil folytatásával; a Ubisoft szerint még mindig készül a játék, de a nagy csend és a kiszivárgó információk alapján úgy tűnik, hogy valami nagyon nincs rendben. A kiadó producere szerint a játékosoknak csak hinni kell benne, hogy lesz második rész.

Ubisoft: 6,5 millió Brotherhood, növekvő bevételek

Végre a Ubisoft is közzétette a tavalyi év utolsó negyedére vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését, amiből többek között az is kiderült, hogy a francia illetőségű cég legfontosabb címei közé az Assassin's Creed és a casual játékosoknak szánt Just Dance sorozatok tartoznak.

Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.

Előzetesen a Beyond Good & Evil HD

Az újgenerációs konzolokkal bejött egy új, nagy divatirányzat is, miszerint a fejlesztők régi klasszikusokat ültetnek át HD-felbontásra. Ha pedig klasszikusról beszélünk, akkor, azt hiszem, a Beyond Good & Evil kimeríti a kategóriát, így abszolút megéri majd újra elővenni, feljavított grafikával.

Felújítják a Beyond Good & Evilt

Vicces, hogy évek óta várunk a Beyond Good & Evil 2-re, erre ahelyett, hogy valamit a folytatásból mutatna végre, inkább a régi játékot újítja fel a Ubisoft. Mert, hogy a Beyond Good & Evil HD már gőzerővel készül, az IGN értesülései szerint jövőre válik letölthetővé a PlayStation Networkről és az Xbox Live-ról.