Renegade Ops PC, PS3, X360

Az Avalanche Studios kizárólag letölthető formában megjelenő, co-op-ra kihegyezett lövöldözős játéka a Just Cause 2 után.
1585209600

Az Avalanche Studios Steam-leárazásokkal ünnepel

A fejlesztőcsapat egy átszervezési és rebranding folyamat végére ért, így ennek örömére óriási leárazásokkal kedveskedik a Steam-felhasználóknak. Három fejlesztőcsapata állt össze egy egésszé Avalanche Studios Group néven.
1456130100

Még több ingyenes játékot kaptunk a Segától

Véget ért a Sega Make Love Not War elnevezésű akciója, amely a Warhammer 40.000: Dawn of War II-t hozta ki győztesként. A résztvevők már bezsebelhetik az ingyenes DLC-jüket, de a többiek sem maradnak jutalom nélkül.
1394802000

Itt az új Humble Weekly Sale - főszerepben a Sega

Elrajtolt a legfrissebb Humble Weekly Sale, ezúttal nem kevesebb, mint tizenkilenc Sega-játékra csaphatsz le igen kedvező áron, a kifizetett pénzt pedig szokás szerint jótékonysági célokra fordíthatod.
1322918410

Renegade Ops teszt

Hittük volna, hogy a féktelen tombolásról elhíresült Just Cause fejlesztői egyszer letölthető arcade címet készítenek? A profi technológia adott egy újabb komolytalan durvuláshoz, ahol a járművek és a robbanások kapják a főszerepet, kötetlen formában – hiába egyszerű, mégis képes hosszú órákra lekötni.
1319562000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bőséges hétre számíthatunk, ha még nem mondtuk volna eleget: igen, most jön a Battlefield harmadik része, lehet menni a boltokba, átvenni az előrendelt példányokat. Persze lesz más megjelenés is, természetesen összeszedtük őket egy csokorba, hogy tudjátok, miből válogathattok majd a napokban.
1318357742

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is akad majd játszanivaló, a begőzölt zombirajongóktól a benzingőz szerelmesein át az önjelölt pilótákig mindenki megtalálhatja a számítását az elkövetkezendő napokban. Jön a Dead Rising 2 alternatív felvonása, az Ace Combat legújabb epizódja és a Forza 4 is.
1317121238

A HL2 buggyja is benne lesz a Renegade Opsban

Érdekes extrával kényezteti a Renegade Ops leendő steames vásárlóit a Valve. Az Avalanche Studios által készített felülnézetes arcade mókában extraként megtalálható lesz a Half-Life 2-ben látható buggy. Csak a Steamen vásárolt példányokhoz jár exkluzív járműként.
1312624800

Augusztus végén indul a PSN Play program

A Microsoft Summer of Arcade programját megirigyelve a Sony is hasonló kezdeményezésbe vágott: az augusztus végén rajtoló PSN Play keretében négy fajsúlyos cím lát majd napvilágot a PlayStation Networkön, aki pedig mindegyiket megvásárolja, ajándékba kap egy ötödik játékot is.
1308222023

Új stúdiókat nyitott az Avalanche és a Rockstar

Míg más ígéretes fejlesztőcsapatokat sorra zárnak be a kiadók, másokat elkerül a belsős stúdiók zűrzavaros élete. Ilyen a Rockstar és az Avalanche is, akik újabb kirendeltségeket nyitottak meg nemrégiben. Míg előbbi a mobil platformot helyezi előtérbe, az utóbbi a nagy költségvetésű címekre rendezkedett be.
1305788446

Renegade Ops - újabb játékmeneti trailer

A nyár arcade slágere lehet az Avalanche Studios Renegade Ops-a, élvezetes felülnézetes duhajkodás válhat belőle a letölthető címek piacán is. A SEGA kiadta a játék legújabb trailerét, melyben ismét robbanásokkal, járművezetéssel és lövöldözéssel tarkított koktéllal próbál puszit nyomni az arcunkra.