Bloodrayne: Betrayal

PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation Network, Xbox 360 Live Arcade

Akció, Platform, 2D-s
Kiadó: Majesco, Fejlesztő: Wayforward
Oldalnézetes akciójátékkal tér vissza az egyik legszexibb játékhősnő, Bloodrayne!
Értékelés: Nincs még értékelve

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatjuk a szeptembert, egyetlen platformon sem maradunk újdonságok nélkül az elkövetkező napokban. Lássuk a szokásos listás összefoglalónkat!
  • Írta: fojesz
  • 1 komment

Dátumot kapott a felújított BloodRayne: Betrayal

A BloodRayne: Betrayal egy remaster formájában kel új életre, aminek a megjelenése már nincs is olyan messze, mint kiderült. Egy hónapon belül újra nekivághatunk Rayne-nel a démonok aprításának.
  • Írta: gorien
  • 0 komment

E3 2021: Felújítják a BloodRayne: Betrayalt

Remasterelt kiadást kap a 2011-ben megjelent oldalnézetes hack & slash, a BloodRayne: Betrayal. Az újrázás egyebek mellett az eredeti szinkronszínészeket is visszahozza majd.

Újra életre kap a BloodRayne

A közeljövőben ismét előbukkanhat mindenki kedvenc nácimészáros vámpírhölgye, A Ziggurat Interactive megszerezte a játékszériához tartozó jogokat, így első körben felújítanák, később pedig folytatnák azt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Négynapos hétvége következik, ami azt jelenti, hogy az addig hátralévő napokban alkoholos vattával tisztogatjuk az egerünket és a kontrollerünket, hogy felkészüljünk a játékmaratonra. De lesz hozzá játék is?

Frissítve: BloodRayne-bejelentést teaselnek

Nagyon úgy néz ki, hogy készül az új BloodRayne, a hírben viszont az a furcsa, hogy a bejelentést a BlazBlue-játékokat és a Persona 4 Arenát is fejlesztő Arc System Works teaseli.

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Végre itt a szeptember, végre vannak játékmegjelenések - most nem csak úgy mondjuk, tényleg vannak. A listán több nagyobb cím is felvonul, érkezik a Dead Island, jön a Resistance várva-várt harmadik része, kapunk új Warhammer 40.000-játékot és visszatér a Star Fox is.

Októberre csúszik a Bloodrayne: Betrayal

Mégsem jelenik meg szeptemberben az oldalnézetes Bloodrayne-játék, a fejlesztők a hétvégén megerősítették, hogy csak októberben kerül sor a premierre. Mindez azért is érdekes, mert a Betrayal a Sony PSN Play programjának is a tagja, márpedig az szeptemberben véget ér elvileg.

Augusztus végén indul a PSN Play program

A Microsoft Summer of Arcade programját megirigyelve a Sony is hasonló kezdeményezésbe vágott: az augusztus végén rajtoló PSN Play keretében négy fajsúlyos cím lát majd napvilágot a PlayStation Networkön, aki pedig mindegyiket megvásárolja, ajándékba kap egy ötödik játékot is.

BloodRayne: Betrayal fejlesztői napló érkezett

Olvasóink közül sokan kétkedve tekintenek a legújabb BloodRayne játékra - őszinték leszünk, tényleg nem volt szerencsés egy oldalnézetes arcade kaszabolásra cserélni a jól bevált receptet, mégis adhatunk neki egy esélyt. A fejlesztők legalábbis oda-vissza dicsérik a hónap végén érkező Betrayalt.

Csúszik a BloodRayne: Betrayal

Bár a bögyös félvámpír barátnőnk újabb kalandjára már a nyár közepén sort kellett volna keríteni, a cím mégis késik, igaz, csupán pár hetet. Megoszlanak a vélemények az arcade címmé avanzsált BloodRayne: Betrayalról, nyoma sincs már benne a régi részekre jellemző ismérveknek.

BloodRayne: Betrayal - befutott az első trailer

Mint ismeretes, bögyös félvámpírunk egy dimenziót visszaugrott grafika terén - a Majesco teljesen más stílusban képzeli el a hölgy következő eljövetelét. Erősen anime beütést kap, egy dologgal nem spórolnak viszont: dől a vér dögivel. Elsőre ódzkodtunk tőle, de végül meggyőzött a mozgásban lévő anyag.

BloodRayne: Betrayal - befutott az első kép

Mint arról lapunk beszámolt, a Majesco újra előveszi Rayne kisasszonyt egy oldalnézetes arcade játék keretén belül, ennek folyományaként a hivatalos oldalon már az első ingame kép is megjelent, bár ezt hamarjában eltávolították az oldal készítői. Mi kellően szemfülesek voltunk és lecsaptunk rá.

Letölthető játékkal tér vissza a BloodRayne

A 2004-ben bemutatkozott BloodRayne 2 óta nem hallottunk semmit a dögös dhampir csajsziról, legalábbis videojátékos fronton, mert a mozikban többször is találkoztunk vele Herr Boll jóvoltából. A Majesco a minap bejelentette, hogy Rayne a nyáron egy utolsó küldetés erejéig visszatér.