Anno 2070

PC

Stratégia, Sci-Fi, Városépítõs
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: Related Designs
Nem akármilyen vérfrissítést kapott az Anno-sorozat: az új epizód a jövőben játszódik, és kiegészítő is elérhető hozzá.
Értékelés: 8.9

Megvette a Ubisoft az Anno fejlesztőit

Az Anno-sorozatról ismert Related Designs egyharmada már eddig is a francia kiadóé volt, most azonban a Ubisoft lecsapott a cég maradékára. Azt egyelőre nem tudni, milyen hatása lesz ennek a csapat munkájára.

Elérhető az Anno 2070: Deep Ocean

Szép csendben megérkezett a tavalyi év egyik legjobban sikerült városmenedzselő stratégiájának első expanziója, mely a Deep Ocean alcímet kapta. A csomag új civilizációs szintet és a Genius osztályt tesz elérhetővé a Tech frakcióban - küldetéseink jobbára az óceán mélyén zajlanak. Csekkold a trailert!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.

Az óceán mélyére merülünk az Anno 2070 DLC-ben

Ősszel kiegészül az Anno 2070 városmenedzselő stratégia, elvégre érkezik a Deep Ocean névre keresztelt DLC. Kapunk egy új civilizációs szintet, amiben egy új osztály képviseli magát Genius néven a Tech oldalon. S persze lemerülünk a végtelen óceán mélységébe is.

Belenyúlt a Ubi az Anno 2070 másolásvédelmébe

A Guru3D tesztje nyomán kipattant botrány után a Ubisoft - némi unszolásra ugyan, de - változtatott az Anno 2070 másolásvédelmén, ami a három telepítésre szóló korlátozást hardvercsere esetén is érvényesítette. A videokártyatesztekkel foglalkozó Gurunál ez viszonylag hamar kiderült.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Gépfejlesztéshez nem jó a Ubisoft DRM-védelme

Rájár a rúd azon PC-s játékosokra, akik nem voltak restek valamilyen ubisoftos játékot vásárolni. Az még hagyján, hogy a franciák számítógépes játékai sokkal később jelennek meg, mint a konzolos verziók, de még korlátozzák is telepítések számát. Ez akkor tűnik fel, ha fejleszted a géped és hardvert cserélsz.

Anno 2070 - trailer a megjelenésre

Már kapható az Anno-sorozat legújabb felvonása, amiben ezúttal egy jövőbeli várost kell megálmodnunk és menedzselnünk - persze ahogy az sejthető, 2070-ben némileg másak lesznek a viszonyok napjainkhoz képest, a klíma megváltozott, a globális felmelegedés fejlődésre kényszerítette az emberiséget.

Kedvcsinálót kapott az Anno 2070

Év végén érkezik az Anno-sorozat legújabb része, amely a korábbi játékokkal ellentétben a történelmi korszakok boncolgatása helyett a baljós jövőt vetíti elénk. A globális felmelegedés révén megemelkedett vízszint eltüntette a szárazföldek jó részét, mi döntünk, hogy vigyázunk-e a környezet maradékára...

Először mozgásban az Anno 2070

A hónap elején rántotta le a leplet a Ubisoft az Anno-sorozat legújabb tagjáról, mely a közeli jövőbe helyezi a sztorivonalát, nem kisebb meglepetésre szakítva ezzel a múltbéli történelem ilyen-olyan korszakaival. A jelenkor természeti és gazdasági csapásai lesznek a kiindulópont.

Bemutatkozik az Anno 2070

Nem akármilyen formában tervez életet lehelni az Anno-sorozatba a Related Designs: az Anno 2070 maga mögött hagyja a történelmi korszakokat, s inkább a jövőre koncentrál. Mindezt úgy, hogy valós, ma tapasztalható problémákra építenek a tervezők, kvázi környezettudatos játékra számíthatunk.