Sniper Elite V2

PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U

Második világháborús, Taktikai Akció, TPS
Kiadó: 505 Games, Fejlesztő: Rebellion
Az előző generációban nagy sikert aratott Sniper Elite folytatása, amelyben egy német határok mögött dolgozó amerikai katonát alakítunk a második világháborúban. Egy lövés, egy halál.
Értékelés: 7.3

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Brit toplista: élre tört a Rage 2

Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.

Utolsó előzetesen a Sniper Elite V2 Remastered

A mai naptól szerezhető be a 2012-ben megjelent Sniper Elite V2 felújított kiadása, a Sniper Elite V2 Remastered, ami a látvány mellett természetesen tartalmilag is többet kínál, így az összes eddig megjelent DLC a csomag része.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Meglehetősen ütős hétre virradt a mai reggelen, ugyanis a következő napokban jócskán el leszünk eresztve izgalmas játékokkal; jön az őrült Rage 2, a pestissel támadó A Plague Tale: Innocence és még mesterlövészkedhetünk is.

Hét indok a Sniper Elite V2 Remastered mellett

Rohamléptekkel közeledik a Sniper Elite V2 felújított verziójának a megjelenése, mely kapcsán a Rebellion csapata úgy döntött, hogy ideje egy trailer erejéig bemutatni, mik a legfőbb érvek mellette.

Megvan a Sniper Elite V2 Remastered dátuma

Május közepén érkezik a felhúzott grafikájú Sniper Elite V2 Remastered PC-re és konzolokra - erősítette meg a Rebellion csapata. Hogy mennyit változott a látvány pontosan, arra a legújabb videó hívja fel a figyelmünket.

Hangulatos képeken a Sniper Elite V2 Remastered

A Rebellion csapata közzétette a klasszikus világháborús játék felújított verziójáról az első hivatalos képeket, amelyek az alkotás régi pályáit mutatják be felfrissített pompájukban.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Folytatást kap a Sniper Elite-sorozat

Nem elég, hogy pár napja lebukott a Sniper Elite V2 felújított kiadása, de most azt is bejelentette a sorozatot jegyző Rebellion, hogy összesen négy különböző Sniper Elite-játékon is dolgoznak.

Így fest a Sniper Elite V2 Remastered

Befutott a felújított Sniper Elite V2 első előzetese. Ha szívesen küldenétek golyót 4K felbontásban a Führer szemei közé, akkor itt az alkalom! A csomag ráadásul az összes megjelent DLC-t is tartalmazza majd.

Felújítva térhet vissza a Sniper Elite V2

Néha megesik, hogy egy játék korhatár-besorolása már a hivatalos bejelentés előtt felkerül az internetre. Nincs ez másképp most sem, ezúttal az ausztrálok szivárogtatták ki a Sniper Elite V2 remasterelt változatát.

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.

Íme, a Games with Gold februári kínálata

Egy több év játéka-díjat is bezsebelt platformer, mesterlövészkedés és egy kimondhatatlan nevű labdajáték vár az Xbox Live előfizetőire februárban. Február 1-től tölthetőek az új ingyen játékok.

Ingyenesen tölthető a Sniper Elite V2

Újabb játék lett ingyenes, igaz, ez az akció csak egy napig tart: most a Sniper Elite V2-re úszhatnak rá a második világháborús címek szerelmesei, ami bemelegítésnek pont jó lesz a harmadik rész előtt!

A Rebellion visszatér Berlinbe

A Sniper: Elite V2 fejlesztői ma leplezik le legújabb játékukat, amelyről egyelőre annyit tudni, hogy ismét Berlinben játszódik. A Nazi Zomibe Army-féle rémálom véget ért, ám nincs más választásunk, vissza kell térnünk!

Sniper Elite V2 - megnyesték a Wii U-s verziót

A napokban került a boltokba a Sniper Elite V2 Wii U-s verziója, ám több játékos szóvá tette, hogy hiányzik belőle az online kooperatív mód, holott korábban semmilyen hivatalos megerősítést nem történt.

Wii U-ra is megjelenik a Sniper Elite V2

A 505 Games hivatalosan is bejelentette, hogy Nintendo Wii U-ra is elkészül a Sniper Elite V2. Túl sok konkrétum még nem áll rendelkezésünkre a porttal kapcsolatban, de a játékélmény újszerű lesz a készítők szerint.

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Most sem leszünk túlzottan eleresztve játékmegjelenések szempontjából, de nem panaszkodhatunk: ha nagyon akarunk, fogunk találni olyan anyagot, amivel játszhatunk a napokban. Amúgy is itt a jó idő, tudjátok: legalább addig hagyjátok ott a gépet, amíg ki nem cipelitek a szabadba!

Sniper Elite V2 - csak PC-n lesz Team Deatmatch

Amellett, hogy a Rebellion korábban bejelentette a kooperatív küldetéseket, a PC-s verzió annyival lesz több a konzolos változatoknál, hogy csak itt lesz elérhető a kompetitív Team Deatmatch játékmód. A Steamen már elérhető a játék demója is. Snipernek lenni jó!

Sniper Elite V2 - elérhető a demó, új előzetes

Mesterlövészpalánták figyelem! Tegnap óta tölthető Xbox Live-ról és PSN-ről a Sniper Elite V2 demója, melyből kiderül, tényleg egy lövéssel leteríthető-e a gaz náci katona. A Rebellion pluszban kidobott egy hangulatos trailert is, ha várod a játékot, mindenképpen nézd meg!