Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games

Nintendo 3DS, Wii

Sport, Ügyességi, Olimpia
Kiadó: Sega, Fejlesztő: Sega
Folytatódik Mario és Sonic közös sportjátéksorozata: az új rész a 2012-es londoni olimpia rejtelmeibe vezet be bennünket.
Értékelés: Nincs még értékelve

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
  • Írta: fojesz
  • 6 komment

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.

Csökkenő bevételek a Segánál is

Érdekes módon az otthoni konzolos játékok iránt csökkent a kereslet egy évvel korábbhoz, így a Sega is csökkenő bevételeket és profitot könyvelhetett el. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy jobban ráerősítenek a mobilos és közösségi vonalra a jövőben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük, kezdenek felpörögni az események, a héten is lesz játékmegjelenés dögivel, bizonyára mindenki talál majd a fogára való játékot. Kapunk egy ütős szerepjátékot, aminek a sztoriját R.A. Salvatore írta, visszatér Jackie Estacado, és felidézhetjük a klasszikus Jak and Daxter-játékokat is.

Így sportol majd Mario és Sonic az olimpián

A Sega friss trailerrel jelentkezett a Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games-ből, melyben a két nagy népszerűségnek örvendő játékhős a 2012-es londoni olimpián csap össze némi közös móka erejéig. Ha eddig csak legyintettél rá, nézd meg az előzetest, és továbbra is legyinteni fogsz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.

Megvan a Rise of Nightmares dátuma

A Sega tegnap hivatalosan is bejelentette kinectes túlélő-horrorjuk megjelenési időpontját, s ha hihetünk a híreszteléseknek, igazi kiforrott felnőtteknek szóló címmel gazdagodunk végre a Microsoft mozgásérzékelős szenzorjának kihasználásával. Horrorrajongóként a fél vesénket odaadnánk érte.

Vasemberből szedte meg magát a Sega

Bár a Sega videojátékos részlege nem szerepelt túl jól a tavalyi pénzügyi évben, az Iron Man 2 játékváltozata még mindig sok zsetont hoz neki. A kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Total War játékokat jegyző Creative Assembly Alien-címet fejleszt, továbbá kijelentette: egyelőre nem akar új AvP-t.

Sega és a 2012-es olimpiai játékok

Nyilvánvalóan egyetlen sportesemény sem lehet teljes anélkül, hogy Sonic és Mario ne képviselnék magukat valamilyen formában. Tényleg, ha már formáról van szó; vajon miért nincs még Sonic és Mario Forma 1-es játék? Valószínűleg az öreg vízvezeték-szerelő komoly környezetvédő is egyben.

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.

Mario és Sonic is ott lesz a londoni olimpián

Folytatódik a Mario & Sonic at the Olympic Games sorozat. A Nintendo és a Sega közreműködésében megjelent cím ugyan eddig csak két játékot tudhat maga mögött, ám azokból durván 19 millió példányt passzoltak el világszerte. A következő játék a jövő évi londoni olimpiát dolgozza fel.