Starhawk PS3

Folytatódik a Sony népszerű multis játéka - nagy különbség azonban, hogy az új rész inkább az egyjátékos részre koncentrál.
1348207241

TGS 2012: Videócsokor péntek reggelre

A Tokyo Game Show bővelkedett látványos mozgóképekben, de helyhiány miatt inkább összegyűjtöttük nektek a "futottak még" kategóriájába tartozó látnivalókat. Ínyencek bizonyára találnak maguknak guberálni valót, elvégre olyan címek jönnek, mint a Starhawk, Yakuza 5, Okami HD és sokan mások.
1339749667

Starhawk teszt

Sok-sok évvel ezelőtt, a PS3 hajnalán a Warhawk egy nagyon jó multis címnek számított, igaz akkoriban még nem nagyon volt vetélytársa, nem sokan versenyezhettek vele. Azóta sok minden történt, a PS3-at lassan leváltja a PS4, nem is csoda, hogy a fejlődés a két cím között ilyen nagymértékű lett.
1336370429

Launch traileren a Starhawk

A héten jelenik meg a LightBox Interactive új játéka, mely a közkedvelt Warhawk által kitaposott ösvényen halad tovább. A PlayStation 3 exkluzív címben egy teljese értékű, multis élményekre koncentráló TPS és járműves akció veszett el, ráadásul új előzetesünk is van belőle. Az utolsó.
1335427209

Sztoritrailert kapott a Starhawk

Vajon lehet-e egy multiplayerre kihegyezett akciójátéknak életképes története? Csak éppen annyi, ami feltétlenül szükséges - pont úgy, ahogy a Starhawk esetében. Nem lesz itt világmegváltás és morális mondanivaló, a játék single módja is adrenalint pumpál a vérerekbe. Nézzünk bele!
1333720852

Starhawk - vezess és repülj!

Alig egy hónap van hátra a Starhawk megjelenéséig, a bétateszt viszonylag csendben lezajlott a PlayStation Networkön az év elején. A visszajelzések vegyesek, remélhetőleg nem unatkozott a LightBox az elmúlt hetekben. Az új trailer viszont kellően összeszedett.
1326704429

A héten indul a Starhawk publikus bétája

A Sony bejelentette, hogy ezen a héten indul a Warhawk szellemi folytatásának kikiáltott Starhawk nyílt bétatesztje a PlayStation Networkön. Elsőként a PlayStation Plus felhasználói részesülnek a kegyből, míg a többieknek február 21-ig kell várniuk a többjátékos mókára kihegyezett akcióra.
1322481644

Képsorok a Starhawk bétájából

A Starhawk zárt bétatesztje már elkezdődött, ennek folyományaként befutottak az első játékmeneti felvételek is a Warhawk szellemi folytatásából. A visszajelzések kedvezőek, lehetséges, hogy megtaláltuk a PlayStation 3 jövő évi nagy multiplayer sikervárományosát? Döntsétek el ti!
1321704056

A jövő héten indul a Starhawk bétája

Ahogy azt a fejlesztők megígérték, a hűséges Warhawk-rajongók körében indul el a Starhawk bétatesztjének első hulláma november 22-én. Ha te is közéjük tartozol, érdemes átböngészni a postaládádat a meghívó reményében. Ha most nem kerülsz be, akkor sincs nagy baj.
1316188836

TGS 2011: Űrharc az új Starhawk-trailerben

A Sony kiadta a Warhawk folytatásának új kedvcsinálóját, melyben már köszönés nélkül belecsapunk a lecsóba és az űrben zajló kiterjedt csatározásokba. Ha eddig csak legyintettél a Starhawkra, rosszul tetted, nem egy újabb tucatshooterrel van dolgunk, a fejlesztők mindent megtesznek ennek ellenkezőjéért.
1314702009

Újra pörög a Starhawk

Kétségtelen, hogy a Starhawk játékmeneti felvételeit kicsit szűk markúan adagolja a Sony, a legutolsóért is vissza kellett mennünk a Comic-Conig, mert bizony az ottani demóból származó képsorok kerültek fel most a netre. Ami számít, az jelen van benne: nagy bummok, eszement akció a térben.