Pro Evolution Soccer 2012

PC, PlayStation 2, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo 3DS, Wii

Sport, Foci, Football
Kiadó: Konami, Fejlesztő: Konami
Jelentős mesterséges intelligenciabeli javulással érkezik a PES 12, kizárólagos Bajnokok Ligája és Európa Liga jogokkal.
Értékelés: Nincs még értékelve

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.

Komolyan nyereséges a Konami

Csak éppen nem onnan jött a nyereség, ahonnan azt gondolnánk, derül ki a cég elmúlt 9 hónapra vonatkozó jelentéséből. A "nagy játékokból" származó bolti bevételek ugyanis jelentősen csökkentek, míg a közösségi és mobilos játékokból dőlt a zseton a zsákba.

A Gamekapocs legolvasottabb hírei 2011-ben

A cikkeket letudtuk, jöjjenek a hírek. A Gamekapocs szezonzáró összegzésének következő felvonásában azt nézzük meg, az idei hírek közül melyeket olvastátok el a legtöbben, melyekre kattintottak a legtöbben. A tízes toplistáért kattintsatok tovább, érdekes lesz!

Többszörösen beelőzte a FIFA 12 a PES 2012-t

Nagy lehet az öröm az EA Sportsnál, a FIFA 12 eddig ugyanis rekordmértékű eladásokat produkál. De ez még semmi: a nagy konkurens Pro Evolution Soccer ebben az évben gyakorlatilag sehol nincs, huszonötször annyi FIFA-példány ment el eddig, mint PES.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.

Ronaldo a Pro Evolution Soccer 2012 dobozán

A Konami nem éppen egy gyorsreagálású ezred: míg az EA már jó ideje nyilvánosságra hozta, kiknek az arcával fogja eladni az új FIFA-játékot, a Konami mostanáig húzta a bejelentést. Persze azért annyira nem kell rohanniuk, elvégre még kicsivel több, mint két hónap van a megjelenésig.

Pro Evolution Soccer 2012 - így lőjünk büntetőket

Még egy-két hónap, és beindul a minden évben megszokott harc a két legnagyobb focis cím között. A dolog egyre aktuálisabbá válik, de míg a FIFA 12-ből már eddig is sok dolgot láttunk és megtudtunk, addig a PES körül viszonylag nagyobb hallgatás, ami csak az utóbbi pár hétben kezdett megtörni.

Pro Evolution Soccer 2012 - védekezésből támadni

Ha már a FIFA 12-ből csak súlytalan videóinterjúkat kapunk ízelítőül, a Konami összekapta magát, és újabb, rövid gameplay trailerrel igyekszik kedvet csinálni a Pro Evolution Soccer idei részéhez. A terítéken ezúttal a védekezés lesz, pontosabban annak a feltartás része, amin szintén csiszoltak egy kicsit a készítők.

Metal Gear Solid nélkül is jól ment a Konaminak

Bár a Pro Evolution Soccer és a Metal Gear Solid játékok eladásai visszaestek, a Konami a közösségi játékaiból pótolni tudta a kiesett bevételeit, s ezzel nyereséggel zárta az elmúlt negyedévet. A vállalat az üzleti év végére is jó teljesítményre számít, és ehhez látszólag meg is vannak a megfelelő címei.

Dátumot kapott a Pro Evolution Soccer 2012

A Konami bejelentette a Pro Evolution Soccer 2012 megjelenési dátumát, legalábbis a HD-verziókat illetően, mert a többi platformra érkező változatokról csak később beszél majd a kiadó. A játék októberben fog megjelenni, tehát a FIFA szokás szerint megelőzi időben, de ez cseppet sem von majd le az értékéből.

GC 2011: Befutott a Konami felhozatala

Habár még másfél hónap van hátra a GamesCom elindulásáig, az E3-hoz hasonlóan szépen elkezdenek befutni a biztos résztvevők biztosan megjelenő játékai. Idén az E3 nem volt valami ütős; talán Európa ebben az évben végre megmutatja, hogy tudunk mi ennél jobbat,

E3 2011: Itt a Pro Evolution Soccer 2012 trailere

Tuti, hogy tudatosan időzítik folyton a Konaminál a rivális előzeteseihez a PES 12 videóját - így aztán a két sorozat között vacillálók helyzetét még jobban megnehezítik a japánok. Sebaj, ezúttal három percen át tobzódhatunk az ingerlő játékmeneti felvételekben - autentikusságot tekintve nincs szégyenkeznivalójuk.

Friss képeken a Pro Evolution Soccer 2012 is

Mintegy válaszként a délután napvilágot látott FIFA 12 képekre, a Konami sem akart lemaradni a hisztériában, újabb csokor screenshotot tett közzé az idei PES-ből. A kiadó szerint a nemrég bejelentett új mozdulatokat és animációkat prezentálják a pillanatképek, tény, hogy nagyon életszerű mindez.

Bejelentették a Pro Evolution Soccer 2012-t

A Konami - minden meglepetés nélkül - leleplezte futballszimulátoruk legújabb darabját, amely remélhetőleg visszaállítja majd a frencsájz jó hírnevét, ha már tavaly ez nem sikerült. Ezen felül jelentősen megreformált mesterséges intelligenciára és új licencekre számíthatunk ősszel.