ArmA III

PC

Akció, FPS, Háborús, taktikai
Kiadó: Valve, Fejlesztő: Bohemia Interactive Studio
Készül az Armed Assault, ismertebb nevén az ArmA harmadik része. A csehek is nagyobb fokozatra kapcsoltak, ha már a Codies ennyire elhúzott!
Értékelés: 8.0

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.

A héten ingyen játszható az ArmA III

A legendás katonai szimulátor a következő napokban nem csak ingyen próbálható ki minden Steam-felhasználó számára, hanem mind az alapjáték, mind pedig a DLC-k az eddigi legalacsonyabb áron vásárolhatóak meg.

ArmA III: Contact - megérkeztek az ufók

A Contact alcímre keresztelt DLC-ben egy kitalált, ám alaposan felfegyverzett kelet-európai népnek gyűlik meg a baja az űrlényekkel; míg kezdetben csak analizáljuk a furcsa nyomokat, később konkrét összecsapásokra is számíthatunk.

ArmA III: Contact - jönnek az ufók

A Bohemia Interactive katonai háborús játéka a játékosok fejében úgy él, mint a műfaj egyik legrealisztikusabb alkotása. Legalábbis eddig így volt, nyáron azonban mindezt sutba dobva beköszönt az űrlények kora.

Ingyen hétvégével és leárazással erősít az ArmA III

Mi is lehetne stílszerűbb Valentin-napon, mint belekezdeni egy olyan kapcsolatba, amiről előre tudod, hogy számos kihívással jár, rengeteg erőforrást igényel és közel sem tökéletes, de mégis adsz neki egy esélyt. Ingyen lesz tölthető az ArmA III.
  • Írta: sirdani
  • 4 komment

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.

Komoly újítások előtt az ArmA III

A Bohemia Interactive népszerű, realisztikus katonai FPS-e nem sokat fog pihenni a 2018-as évben sem; új DLC-kre, küldetésekre és egyszemélyes hadjáratra számíthatnak a rajongók.

Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.

Kipróbálható játékok a hosszú hétvégére

A Steamnek hála ezen a hétvégén sem unatkoznak azok, akik nem tudják, mivel játszanak a következő napokban. Ingyenesen kipróbálható lett az ArmA 3, a Day of Infamy és a Payday 2, sőt a VR-szemüvegeket is leporolhatjátok!

Amikor az ArmA III-at vágják be az esti hírműsorba

Ismét megviccelte egy videojáték a tévéseket, ezúttal az orosz Channel One TV hírműsorába vágtak be egy be rövid jelenetet az ArmA III-ból, hogy a szíriai helyzetet illusztrálják vele.

Májusban jön az ArmA 3: Jets

Az idei évre a Bohemia Interactive több DLC-t is bejelentett az ArmA 3-hoz, melyek közül az első a Jets című kiegészítő. A fizetős tartalmak mellett természetesen egy ingyenes frissítés is érkezik.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

Hárommillió példánynál jár az ArmA 3

A Bohemia Interactive és az ArmA harmadik része komoly mérföldkőhöz érkezett, hiszen a 2013 szeptemberében megjelent katonai szimulátor elérte a hárommilliós eladási álomhatárt.

ArmA-játékok az új Humble Bundle-ben

Örülhetnek a harci szimulátorok rajongói, ugyanis a zsáner egyik legjobb sorozata került be a Humble Bundle új csomagjaiba. Szinte az egész trilógiát magunkévá tehetjük kedvezményes áron, kiegészítőstül és DLC-stül .
  • Írta: barackostej
  • 2 komment

Méretes kiegészítőt kapott az ArmA III

Megjelent az E3-on bejelentett Apex kiegészítő, amely új területtel, frakciókkal és kooperatív kampánnyal várja a rajongókat többek között. Persze meg is kérik az árát, 30 eurót kóstál a Steamen.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

Most ingyen játszható az ArmA 3 és a Black Ops 3 is

Pünkösd hétvégéjén három játékot próbálhatunk ki ingyen a Steamen. A Call of Duty: Black Ops 3 multija mellett a komolyabb szimuláció szerelmesei is jól járnak, elvégre az ArmA 3-mal is tehetünk egy próbát.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

E3 2015: Itt vannak a Bohemia bemutatói

A Bohemia Interactive is részt vett a PC Gaming Shown, és az ígéreteknek megfelelően hozott is magával pár új trailert és információt. Leleplezték az ArmA 3 új szigetét, valamint a DayZ is szóba került.
  • Írta: barackostej
  • 0 komment

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.