Ghost Recon Online

PC

Akció, taktikai, Online
Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft
Ingyenes online játékot csinált a Ghost Reconból a Ubisoft, ami kizárólag PC-re érhető el. DLC-k társaságában természetesen.
Értékelés: Nincs még értékelve

A Ubisoft egy játékba vegyíti a Tom Clancy-címeket?

Egy szivárogtatásnak hála lebukott a BattleCat elnevezésű, multiplayer játéknak készülő alkotás, amelyben a Ubisoft a különböző Tom Clancy-címekből ismert szervezetek katonáit eresztené egymásnak.

Bezár a Ghost Recon Phantoms

A Ubisoft úgy döntött, hogy leállítja négy free-to-play címének szervereit, így még ebben az évben bezár a Ghost Recon Phantoms, a The Mighty Quest for Epic Loot, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online.
  • Írta: barackostej
  • 8 komment

Átnevezték a Ghost Recon Online-t

Április 10-én landol a Steamen a Ghost Recon Online, amely jelentős vérfrissítésen esett át. Olyannyira más lett, hogy a Ubisoft átnevezte a multis akciójátékot Ghost Recon Phantomsra - ezentúl így keressük.

Steamre költözik a Ghost Recon Online

Jobb későn, mint soha - tartja a roppant közhelyes mondás. A Ubisoft bejelentette, hogy az év folyamán a Steamre költözik a Tom Clancy’s Ghost Recon Online az Early Access program keretében.

Elhunyt Tom Clancy

Tom Clancy, a híres politikai thrillerek szerzője, illetve a Red Storm Entertainment alapítója életének hatvanhatodik évében elhunyt. Ő adta a nevét a Ubisoft olyan sikersorozataihoz, mint a Rainbow Six vagy a Splinter Cell.

Íme, a Ghost Recon-film forgatókönyvírói

Lépett egyet előre a Ghost Recon filmváltozata, a Ubisoft és a Warner Bros. lapértesülések szerint megtalálta a mozi forgatókönyvíróit. Ez azt is jelentheti, hogy Michael Bay megnyerésére is nagyobb lehet az esély.
  • Írta: fojesz
  • 8 komment

E3 2013: Michael Bay rendezi a Ghost Recon-mozit

A Ubisoft maximálisan komolyan gondolja a sikersorozatainak megfilmesítését, nemcsak a Splinter Cell- és az Assassin's Creed-mozi munkálatai haladnak, de már a Ghost Recon-film kapcsán is vannak fejlemények.

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.
  • Írta: fojesz
  • 5 komment

Elindult a Ghost Recon Online nyílt bétatesztje

Kipróbálnád magadat a Szellemkutyák bőrébe bújva online harcmezőkön is? A régóta halasztgatott Ghost Recon Online végre játszható formában van: ma indult a shooter nyílt bétatesztje. Egy rövid regisztráció után máris magadhoz ránthatod a free-to-play cím kliensét.

Készül a Ghost Recon szellemi örököse

A Ghost Recon-széria egykori alkotói és a Valve néhány korábbi munkatársa vállalkoztak arra, hogy elkészítsék a Ghost Recon szellemi örökösét: azt a játékot, ami hűen viszi tovább az első részek koncepcióját, miután a Ubisoft nem keveset feláldozott ebből, hogy milliós példányszámban eladható játékot készítsen.

E3 2012: Mi van a Wii U-s Ghost Recon Online-nal?

Az elmúlt pár napban a csillagokat is lehozta az égből a Nintendo új masinája - sorra jelentették be rá az újabb fejlesztéseket, s a már megjelent címek bővített kiadását. Mire ez a nagy lelkesedés? A Ubisoft marketingese, Tony Key szerint még mindig tervben van Ghost Recon Online portja.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

Élőszereplős Ghost Recon rövidfilm érkezik

A Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön a Ghost Recon: Future Soldier rajongóinak - ebből futott most be egy rövid teaser. Emellett lehullt a lepel a Ghost Recon Online Specialist karakteréről is, akit külön traileren is megtekinthettek.

Bejelentették a Ghost Recon Networköt

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Ghost Recon: Future Soldier konzolos bétatesztjének dátumáról, emellett bejelentette a játék köré épülő, több platformon futó közösségi rendszerét, mely a Ghost Recon Network névre hallgat. Itt vannak a részletek, mereszd a szemeidet!

Március elején indul a Ghost Recon Online bétája

A Ubisoft bejelentette a Ghost Recon Online zárt bétatesztjének időpontját. Ha kellően motiváltnak érzed magad ahhoz, hogy jelentkezz a korai próbalehetőségre, csupán regisztrálnod kell a hivatalos honlapon. Befutott egy új videó is, melyben a karakterosztályokról hull le a fátyol.

Fejlesztői naplót kapott a Ghost Recon Online

Újabb fejlesztői napló érkezett a Ghost Recon Online-hoz, amiben a fejlesztők osztják meg gondolataikat a készülő, multiplayer-orientált taktikai anyagról. Szó lesz többek között a fegyverek és a karakterek testreszabhatóságáról is - ha valamiben, egy Ghost Recon-játékban ez igazán számít.

Kalózkodás miatt nem jön PC-re az új Ghost Recon

Mármint az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Future Soldier. A Ghost Recon: Online viszont továbbra is tervben van, mint egyenes eléréssel szolgáló alternatíva a Ghost Recon-univerzumba, melyet kifejezetten PC-re készítenek, s remélik, hogy betesznek vele a kalózoknak.

Fejlesztői napló a Ghost Recon Online-ról

A Ubisoft elindította a Ghost Recon Online fejlesztői naplósorozatát, az első részben arról mesélnek a srácok, hogy mi volt az alapvető céljuk a free-to-play multiplayer lövölde tervezésekor. A PC-seknek a Future Soldier híján ezzel kell majd beérniük Ghost Recon-fronton, de látszólag nem éri majd őket csalódás.

Nem jön PC-re a Ghost Recon: Future Soldier

Szomorú hírrel szolgálhatunk ezen az egyébként is kissé borús és szomorú vasárnap reggelen: a sokak által már-már fanatizmussal várt Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára. Ezen kívül kaptunk egy hozzávetőleges dátumot is.